Başlamadan ses getirmişti... Fox TV o dizinin fişini çekti

Başlamadan ses getirmişti... Fox TV o dizinin fişini çekti

Sezon sonu yaklaştıkça yapımlar dizi finalleri için kolları sıvadı. Fox TV de bir dizisi için final kararı aldı. Başlamadan ses getiren EGO dizisi düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümü ile final yapacak.

Fox TV Yasak Elma, Gülcemal, EGO son dönemde oldukça konuşulan diziler arasında. Yaz tatiline günler kala FOX TV, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrolde olduğu EGO dizisi için karar aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Fox TV düşük reytingler nedeniyle EGO dizisinin finalini istedi.

ÇOK KONUŞULMUŞTU AMA...

EGO dizisi daha başlamadan krizleriyle çok konuşulmuştu ancak 13. bölümü ile ekranlara veda edecek. Önce Melisa Aslı Pamuk'un sete çıkmaması üzerine Alperen duymaz isyan etmiş ve Twitter'da uzun bir yazı paylaşmıştı. Daha sonra rol arkadaşının üzerine fazla gelindiğini belirterek Pamuk'u destekler açıklamalarda bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN