Bu akşam Yasak Elma yeni bölüm var mı, yok mu? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Bu akşam Yasak Elma yeni bölüm var mı, yok mu? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Geçen hafta Pazartesi günü Yasak Elma yeni değil eski bölümüyle ekrana geldi. Bu hafta Yasak Elma yeni bölümü yayınlanacak mı? Bugün yasak elma ekranlarda yer alacak mı? Yasak Elma bu akşam yeni bölüm var mı yok mu? Yasak Elma'nın bir sonraki bölümü ne zaman? Soruları ise pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Bu akşam yasak elma yok mu? Geçen hafta Pazartesi günü Yasak Elma yeni değil eski bölümüyle ekrana geldi. Bu hafta Yasak Elma yeni bölümü yayınlanacak mı? Bugün yasak elma ekranlarda yer alacak mı? Yasak Elma bu akşam yeni bölüm var mı yok mu? Yasak Elma'nın bir sonraki bölümü ne zaman? İşte detaylar…

BU AKŞAM YASAK ELMA VAR MI?

Yasak Elma yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de FOX TV'de. İşte FOX TV 21 Kasım programı:

• 07:15 İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonu

• 10:00 Ekonomi Arası

• 10:15 Çağla ile Yeni Bir Gün

• 12:30 En Hamarat Benim

• 16:30 Yasak Elma

• 19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber

• 20:00 Yasak Elma

• 23:30 Tozluyaka

• YASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin'in nişanı karşısında şok olur, ancak Ender, Yıldız'ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru, Dr. Selim ve başka biri gibi davranır. Ender, Doğan'ı yenmek için kesin bir çözüm bulur.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Doğan ve Ender'den aldığı dayaktan sonra intikam planını hayata geçirir ve Doğan ile Ender'in hayatını karartır. Herkesin Yıldız'dan beklediğini yapmaz, zekice bir sürprizle Doğan ve Ender'i şaşırtır.

YASAK ELMA KONUSU NE?

Yıldız'ın hayatı Ender Argun ile tanışınca değişir. Ender'in amacı, Halit'in boşanma planında Yıldız'ı kullanmaktır. Ender'in ahlaksız teklifi karşısında ne yapacağını bilemeyen Yıldızin, hayatının kararını vermek zorundadır. Ağabeyi Zeynep, Halit Alihan'ın ortağı olduğu şirkette çalışmaya başlar. Yıldız hayalinin arkasından giderken Zeynep, hiç beklemediği karmaşalarla karşılaşacağı başlangıca adım atar...

Ender, Yıldız'ın yardımıyla kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmaya karar verir ve Yıldız'a hayat teklif eder.

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken Alihan Taşdemir (Onur Tuna), Zeynep'in çalıştığı şirketi satın alır. Alihan çok kibirli, kendini beğenmiş ve zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın yüzleşmesi kısa sürede iletişime dönüşür. Zeynep, Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olduğunu bilmemektedir. Yıldız'ın kararı sadece onu değil Zeynep'i de etkiler.

YASAK ELMA OYUNCULARI

Ender Çelebi, (Şevval Sam): Halit, Aliha ve Kaya'nın eski eşi; Çağatay'ın nişanlısı, Doğan ve Sinan'ın eski sevgilisi, Erim ve Yiğit'in annesi, Caner'in ablasıdır. Kuyu Holding'in ortaklarından ve CEO'su olarak görev almaktadır. Güçlü ve cesur bir kadın olarak ön planda yer alır. Çocukluğundan beri Kaya'ya aşık olmasıyla da seyricilerin dikkatini çekmektedir.

Yıldız Yılmaz Yıldırım, (Eda Ece): Zeynep'in ablası, Halitcan'ın annesi, Asuman ile Mustafa'nın kızı, Doğan'ın eşi, Halit, Kemal ve Çağatay'ın eski eşi, Nadir'in eşidir. Her daim mutluluğu arzulayan sevgiyle dolu biridir. Ailesinin maddi yönden durumları iyi olmadığından dolayı gençlik yıllarından bu yana hep zengin olmapeşinde olmuş, sosyeteye ve lükse hep ilgisi olmuştur.

Çağatay Kuyucu, (Berk Oktay): Yıldız'ın eski eşi, Hasan Ali'nin nişanlısı ve Feride Ender'in oğlu, Ahu'nun kardeşi ve Feyza ile Kumru'nun eski sevgilisi, Atlas'ın Halitcan'ı ve manevi babası. Yakışıklı, çalışkan ve eğitimli bir adamdır.

Kumru Yıldırım, (Biran Damla Yılmaz): Doğan ve Handan'ın kızı, Çağatay ve Ömer'in eski sevgilisi.

Doğan Yıldırım, (Murat Aygen): Yıldız'ın eşidir. Kumru'nun babası, Handan'ın eski eşidir, Ender ve Arzu'nunsa eski flörtü olarak seyircilerin karşısında yer almıştır. Kuyu Holding'in yeni ortakları arasında kendisine yer bulmayı başarabilmiştir. Oldukça zengin bir işadamıdır. Sami Önder'le aralarında geçmiş zamandan bu yana sorun bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN