Bu bulmaca yalnızca en zekiler çözebiliyor! Resimdeki farklı çantayı 9 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Bu bulmaca yalnızca en zekiler çözebiliyor! Resimdeki farklı çantayı 9 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Bu kez karşınıza oldukça iddialı bir optik illüzyonla çıkıyoruz. Resimdeki farklı şekildeki çantayı sadece 10 kişiden sadece 2'si 9 saniye içinde bulabiliyor. Onlardan biri misin? Kronometreyi başlat, bu eğlenceli bulmaca ile zekanı test et.

Aşağıdaki resimde 6 sıra ve 6 sütuna bölünmüş toplam 36 çanta görülmektedir. Senin görevin odanın herhangi bir yerinde garip bir gizli çanta bulmak. Ve görevinizi tamamlamak için tüm satırları ve sütunları gözden geçirin ve mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve yetenekler gibi tüm becerilerinizi kullanın. 9 saniye içinde gizli çantayı bulun.

kapak.jpg

RESİMDEKİ FARKLI ÇANTAYI BULUN

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resim bulmacasında farklı olan çantayı bulmak için niteliksel keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi kullanmanız gerekir. Tek yapmanız gereken beyin gücünüzü zorlamak ve tüm köşelere odaklanmak. 9 saniye içinde farklı çantayı bulabilir misin?

FARKLI ÇANTAYI BULDUN MU?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her denemede gelişecektir. Beyin oyunu ayrıca sorunları çözmenize ve eleştirel sezgiler geliştirmenize yardımcı olacaktır. Ve bu basit zihinsel egzersiz, beyninizin işlevi ve yetenekleri hakkında bir bilgi demetini ortaya çıkarabilir. Farklı çantanın nerede gizlendiğini gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki farklı çantayı hala bulmakta zorlanıyorsanız, resimdeki farklı çantayı bulmak için lütfen aşağıdaki resme bakın.

2.jpg

Eğlenceliydi, değil mi? Bunlardan daha fazla zevk almak ve bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bizi takip edin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN