Bu optik illüzyon insanları çıldırtıyor! Resimdeki gizli arabayı kimse bulamıyor! Sadece 15 saniyeniz var

Bu optik illüzyon insanları çıldırtıyor! Resimdeki gizli arabayı kimse bulamıyor! Sadece 15 saniyeniz var

Bu optik yanılsama insanların kafalarını kaşımasına neden oluyor! Bu mantar ve salyangoz resmindeki arabayı görebiliyor musunuz? 15 saniye içinde bulabilirseniz, bir görme keskinliği dehasısınız!

Optik illüzyonlar, herkesin monoton rutinlerinden bir mola verebilmeleri ve eğlenceli bir şeylerin tadını çıkarabilmeleri için boş zaman vermek üzere yapılmıştır. Bu bulmacalar, beyninizi gizli bir nesne/hayvan olmadığına inandıracak şekilde tasarlanmıştır.

Bu, beynimizin eksik bilgileri doldurma veya beyinde zaten doldurulmuş olan bilgilerle eşleşecek şekilde algılama yeteneğinden kaynaklanır. Size inanılmaz bir meydan okuma getirmek için bu bulmaca, mantarlar ve salyangozlar arasında bir araba saklıyor. Gizli arabayı bulabilir misin?

1-003.jpg

RESİMDEKİ ARABAYI BULABİLİR MİSİN?

Resim, bir Facebook sayfasında yayınlandı ve bir arabayı çok zekice gizleyen mantarlar ve üst üste binen salyangozlarla dolu siyah beyaz bir resim. Şimdi, buradaki zorluğun ne olduğunu düşünüyor olmalısınız? En büyük zorluk o arabayı 15 saniyede keşfetmek.

Zamanı yenip gerçek bir bulmaca ustası unvanını kazanabilir misin? Unutmayın, bu bulmaca becerilerinizi test edecek, bu yüzden görüntüyü dikkatle izleyin ve mümkün olan en kısa sürede arabayı bulmaya çalışın.

GİZLİ ARABAYI BULDUN MU?

Resimdeki gizli arabayı bulabildiniz mi? Hala bulamadın mı? Hadi, tam orada, gözlerinizin önünde saklanıyor. Anlayamazsan sorun değil. İşte önemli bir ipucu - Arabanın tekerleklerini arayın ve onu hemen görebileceksiniz. Devam edin, bu yeni ve taze bakış açısıyla görüntüye başka bir görünüm verin ve onu kolayca bulacaksınız. Ancak, 15 saniye yakında sona ereceği için acele etme zamanı.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman doldu! Zamanlayıcı çalmadan önce arabanın nerede saklandığını bulabildiniz mi? Bulduysanız tebrikler harikasınız ve gözlem becerileriniz birinci sınıf.

Arabayı bulamadıysanız sorun değil, bu bulmaca kesinlikle becerilerinizi test edebilir ve sizi şaşırtabilir. En üste gidin ve bu bulmacayı herhangi bir zaman sınırı olmaksızın bir kez daha deneyin. Çözüme gelecek olursak, arabanın saklandığı yer burası.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN