Bu resimdeki 6 kişiyi ve 1 kediyi 14 saniyede bulabilir misin? Sadece üst düzey zekalı olanlar bulabiliyor!

Bu resimdeki 6 kişiyi ve 1 kediyi 14 saniyede bulabilir misin? Sadece üst düzey zekalı olanlar bulabiliyor!

Bu optik illüzyon resminde saklanan 6 kişi ve bir kedi var. Hepsini 14 saniye içinde tespit edebilir misin?

Optik illüzyonlar, hem zorlayıcı hem de büyüleyici olan optik olaylardır. Bu yanıltıcı bulmacalar tipik olarak belirli şeylerin ve/veya hayvanların akıllara durgunluk veren temsilleri veya resimleridir. Beynimizin gerçeklikten başka bir şeyi algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için kafamızı karıştırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler.

Optik illüzyon meydan okumalarının amacı, orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi bulmaya çalışmaktır. Ve bugün sizin için eğlenceli, heyecan verici ve zorlayıcı bir optik illüzyonumuz var. Aklını başından almaya hazır mısın? Haydi başlayalım.

1-004.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ İNSANLARI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon resim testinde 6 kişiyi ve 1 kediyi tespit etmeniz gerekiyor. Bu optik illüzyon görüntüsünde gizlenmiş altı kişi ve 1 kedi var ve bu optik illüzyon görüntüsündeki amacınız verilen sürede hepsini bulmak.

Her zamanki gibi, bu gizli nesne optik illüzyonu için de bir zaman ayarladık. Bu çevrimiçi bulmacayı çözmeniz için size 14 saniye veriyoruz. Bu sizin için bir cesaret oyunu ve bu illüzyonda gizlenmiş 6 kişiyi ve 1 kediyi yalnızca çok dikkatli kişiler görebilir.

GİZLİ İNSANLAR VE KEDİYİ BULDUN MU?

Zaman sınırı 14 saniyedir. Zamanın şimdi başlıyor! Acele edin çocuklar. Değilse, size bir ipucu vermemize izin verin.

Optik İllüzyon İpucu: Optik illüzyon resmini yakınlaştırın ve insan benzeri şekiller olup olmadığına bakın. Size kediyi görmeniz için gerçekten büyük bir ipucu veriyoruz. Kedi görüntünün altında bulunabilir.

Size iki ipucu verdiğimize göre, bu optik illüzyon bulmacasını kolaylıkla çözebileceğinizi umuyoruz. Şimdi, altı gizli insanı ve bir kediyi gördünüz mü? Hepsini fark ettin mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Bazılarınız şimdiye kadar gizlenmiş 6 kişiyi ve 1 kediyi bulmuş olabilir. Ancak, bu görüntüde saklandıklarını bulamayan birkaç kişi de var. 6 kişi ve 1 kedinin saklandığını görmek için aşağı kaydırın.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN