Bugün Terazi burcundaki yeni ay başlıyor! O burçların gözüne gül rengi filtre çekilecek! İşte pazar günü dikkat etmeniz gereken

Bugün Terazi burcundaki yeni ay başlıyor! O burçların gözüne gül rengi filtre çekilecek! İşte pazar günü dikkat etmeniz gereken

25 Eylül Pazar günü, bu yıl tek olan Terazi burcundaki yeni ayı yaşanacak. Terazi burcundaki yeni ay bizlere iyi gelecek. ayrıca bu gün ay gözlerinizin üzerine gül rengi bir filtre çekecek. Bu yüzden çevremizdeki her şeyi en iyi yönleri ile göreceğiz. Bu gün ayağınızı gerçekçilikten çekmeyin.

25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kendinizi düşünerek çok inatçı davranıyorsunuz, bu yüzden bu pazar uğraşmak istemeyeceğiniz bazı sorunların ortaya çıkması muhtemel.

Öte yandan, partnerinizin neler yaptığı konusunda daha az, hakkında söz verip tutmadığınız konularla ilgili daha fazla endişelenmelisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün bir aile üyesiyle yapacağınız bazı konuşmalar, belki de profesyonel bir konuyla ilgili olarak gerçekten ne yapmanız gerektiği konusunda düşünmenize neden olabilir.

O kişiyi takdir ediyor ve bol deneyime sahip olduğunu biliyor olsanız da içinizin derinliklerinde onun planına uymanıza izin vermeyen bir şey var.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmeye başladığınızda sevgi dolu bir pazar. Bu sayede kolay kolay sıkılmayacak ve kendinizden çok memnun kalacaksınız.

Bu vesileyle, herhangi bir heyecan ve sıra dışı bir şey yapmak için can atmıyorsunuz.

burcunuz.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Önümüzdeki hafta ve tüm ay boyunca ne yapmak istediğinizi anlamaya çalışırken rüya gibi bir pazar günü sizi bekliyor.

İş yerinden bir süre izin almanız istenebilir, ancak bunu ne zaman yapmanız gerektiğinden emin değilsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, yeteneklerinizi sergileyerek bunları topluluğunuzun yararına kullanmakla ilgili. Bir maraton koşuyor olabilirsiniz veya benzeri bir şey söz konusu olabilir.

Başkalarına yardım etme ve zamanınızı keyifli bir şekilde geçirme isteğiniz, sağlık ve diğer konulardaki çeşitli endişelerinizi gölgede bırakacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Partnerinizden beklentileriniz bu pazar biraz abartılı olacak ve görünüşe göre o, bunun sebebiyle ilgili sizinle tartışmaya hazır.

Yeterince esnek olduğunuzu kanıtlarsanız, bunu oldukça kolay bir şekilde geçebilirsiniz. Taleplerinizde ısrar ederseniz, er ya da geç çatışma çıkacaktır.

burc-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Aileden birine karşı ılımlı davranmaya, ona kendisini ifade etme şansı vermeye çalışıyor, yine de onu çok fazla özgür bırakmamaya çalışıyorsunuz.

Ayrıca, onunla ilgilenerek aslında ekstra sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Belki de ortada sizden istenmeyen, ancak yardımcı olabileceğiniz bir şey olduğunu hissediyorsunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu pazar çok konuşkansınız ve yanınızda bulunacak hemen hemen herkes bir şekilde yorulacak.

İyi haber şu ki, arkadaşlığınız ilgi çekici ve vardığınız yer ilginç ve eğlenceli. Öğleden sonra, dinlenmek için kendi başınıza biraz zaman geçirme ihtiyacı da hissedebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Belki de sürpriz bir harcamayı karşılamak için bugün önceden oluşturulmuş bir bütçede bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

İlk başta bunu doğal bir eylem olarak algılarken, zaman geçtikçe aslında kendinizi seçiminizden şüphe ederken bulabilirsiniz. Bunu kendinize saklamayı tercih edeceğiniz için biraz eziyet olacak.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hem çok inandırıcı hem de çok inatçı, bir kere bir şeye kafanızı taktığınızda geri dönebilmenizin imkanı yok.

Bu pazar, etrafınızdakilere güç ve anlayış mesajı gönderiyorsunuz ama aynı zamanda kendi kaderinizin kontrolünün sizde olduğunu ve kimsenin sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeyeceğinizi gösteriyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Küçük bir seyahat ve her türlü işi halletmek için etrafta koşuşturma günü. Tabii harcama da büyük olacak ama en azından buna değdiğini biliyorsunuz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sanatsal çabalar için harika bir gün. Ayrıca, bir parça yazar tıkanması yaşadığınızı veya görsel sanatınızda neyi hedeflediğinizi bilemeyebilirsiniz.

Bu, kendinizle barışık olduğunuz ve çok duygusal olmadığınız, dolayısıyla sanatınızda yüreğinizi ortaya koyamadığınız için başınıza geliyor olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN