Çiçeklerin arasındaki gizli hayvanı bulabilir misin? Bu bulmaca yüksek IQ'lu insanlara bile meydan okuyor!

Çiçeklerin arasındaki gizli hayvanı bulabilir misin? Bu bulmaca yüksek IQ'lu insanlara bile meydan okuyor!

Beyin bulmacaları ruh halini artırır ve beyni tazeler. Eğlenmeye ve beyin jimnastiği yapmaya hazır mısınız? Öyle umuyoruz çünkü duyularınızı ve zekanızı test edecek görsel bir zeka oyunumuz var. Resimdeki gizli hayvanı bulabilir misin?

Dinlenmeye ve canlanmaya ihtiyacınız varsa size yardımcı olabiliriz. Beyin bulmacaları ruh halini artırır ve beyni tazeler. Zeka oyunları, düzenli olarak çözüldüğünde yanal düşünmeyi ve problem çözmeyi artırır. Eğlenmeye ve beyin jimnastiği yapmaya hazır mısınız?

Öyle umuyoruz çünkü duyularınızı ve zekanızı test edecek görsel bir zeka oyunumuz var. Bu yazının sonucu, beyin jimnastiğinin cevabını içeriyor. Ancak hemen çözüme atlamayın. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Bu zeka oyunu, gizli hayvanı bulmak için şahin benzeri gözler gerektirir. Bu bulmaca görme ve görüş yeteneklerinizi test eder. Aşağıdaki resimde gizli hayvanı bulabilir misin?

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANI BULABİLİR MİSİN?

Bu bulmaca, kelime oyunu ve bilmece hayranları içindir. Zeka oyunları, basit bir kelime bulmacasına yaratıcılık katar. Zeka bulmacalarını çözmek normalden farklı bir yaklaşım gerektirir. Çözüm açık olmayacak, bu nedenle yeni bir yönteme ihtiyacınız olacak. Bu yüzden, çiçeklerin olduğunu bu resimde gizli hayvanı bulmanız gereken bir zeka oyunu bulduk. Resmin her hangi bir yerine saklanan gizli hayvanı 8 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ HAYVANI TESPİT ETTİN Mİ?

Bu resimli bulmacada, çiçeklerin arasına gizlenen gizli hayvanı bulmalısın. İnsanların yalnızca %1'i 8 saniye içinde gizli hayvanı bulmayı başardı. Şimdi zekanı kanıtla ve kısa süre içinde gizli hayvanı bulmaya çalış.

Gizli hayvanın anında fark etmeyeceksiniz. Ancak son derece dikaktli bir şekilde resme bakarsanız birkaç saniye sonra gizlenmiş hayvanı görebilirsiniz. Bu beyin bulmacası, keskin gözlü insanlara bile meydan okuyor. 8 saniyede gizli hayvanı bulabiliyorsan bir dahi olduğun söyleniyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resme yakından bakarsanız, gizli hayvanı kolayca tespit edebilirsiniz. Ancak resimde saklanan hayvanı hala bulamadıysanız merak etmeyin. Sizin için çözümü sağlayacağız. Aşağıdaki resmi kontrol edin ve gizli hayvanın nerede saklandığını öğrenin.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN