Emekliler için en iyi 10 kent: Listede o ilimiz de var

Emekliler için en iyi 10 kent: Listede o ilimiz de var

Almanya'da yayınlanan bir dergi, emekliler için en iyi 10 kenti belirledi. 799 kent arasında yapılan seçimde ilk 10 arasına Türkiye'den Adana girdi. Listede ilk sırada Bosna Hersek'in Trebinje kenti yer aldı.

Almanya'da yayımlanan Focus Dergisi en iyi emeklilik geçirilebilecek 10 kenti belirledi. Dünyanın farklı ülkelerinden 799 kent arasında yapılan seçimde ilk 10 arasına Türkiye'den Adana girdi.

TRT Haber'de yer alan habere göre; dergide listede altıncı sırada yer alan Adana'nın tarihi güzellikleri, sağlık sistemi ve iklimin kalitesine dikkat çekildi. Adana'da yaşam maliyetlerinin listedeki en uygun kentler arasında yer aldığına değinildi.

İLK SIRADA TREBİNJE VAR

Listede Bosna Hersek'in Trebinje kenti ilk sıradaki yerini korudu. İkinci sırayı Kolombiya'nın Manizales kenti, üçüncü sırayı ise Hindistan'ın Mangaluru kenti aldı. Portekiz'in Coimbra ve Fas'ın Meknes kenti de listeye giren kentler arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN