En korkak burçlar: Dünyadaki her şeyden korkuyorlar

En korkak burçlar: Dünyadaki her şeyden korkuyorlar

Her birimizin içinde çeşitli korku fobileri yaşıyoruz ve inkar etmeye gerek yok. Ama bazıları için böcek ya da karanlık korkusu gibi bir şey yok onlar dünyadaki her şeyden korkuyor.

YENGEÇ BURCU HER ZAMAN TEHLİKELERDEN UZAK DURURLAR

Yengeçler evcil yaratıklardır, bunlar aile ve ocak için insanlardır, ancak aşırı aktiviteler ve cesur duygu arayışı için değil.

Her zaman kendilerini tehlikeden uzak tutmaya çalışırlar, asla hız trenine binmezler, bir skandala veya kavgaya karışmazlar ve asla kanunları çiğnemezler.

korkan.jpg

BOĞA BURCUNUN ANA KAYGISI KAYBETMEKTİR

Boğa burcunun korkularının çoğu, bir şeyleri kaybedebilecekleri gerçeğiyle ilgilidir ve bunun maddi bir şey olması veya örneğin itibarları, şöhretleri, yakınlardaki belirli insanlar olması önemli değildir.

Küçük bir para, sağlık, güzellik ya da özgürlük kaybetme şansı bile onları aşırı ya da yasa dışı olan her şeyden uzak tutar.

korkan-insan.jpg

BALIK BURÇLARI GENEL OLARAK HERŞEYDEN KORKAR

Balıkların genel olarak pek çok korkusu vardır, özellikle de yalnızlık korkusu. Ayrıca, birisiyle doğrudan yüzleşmekten korkarlar. İşler kızıştığında, Balık , kendi çıkarları için ayağa kalkmak yerine geri çekilmeyi ve “üstünde olmayı” tercih eder.
Heyecan verici duygular, sessiz ev akşamlarını aşırı aktivitelere tercih ederler.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN