Estetiği fazla kaçırdı: Safiye Soyman'ı görenler tanıyamıyor! Cildinin kırışmaması için bakın ne yapıyormuş...

Estetiği fazla kaçırdı: Safiye Soyman'ı görenler tanıyamıyor! Cildinin kırışmaması için bakın ne yapıyormuş...

Peş peşe yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Safiye Soyman, son yaptırdığı estetik işleminin ardından cildinin kırışmaması için ne yaptığını ilk kez açıkladı. İşte, 62 yaşındaki Safiye Soyman'ın son hali...

Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen şarkıcı Safiye Soyman, son olarak boyun gerdirme ameliyatı olduğunu açıkladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına konuk olan Soyman, "Boyun ve gıdı gerdirme yaptırdım. Suratım henüz şiş. Yüzümü çekerek kulağımın içinde topladı. Yüzümü 3 cm yukarı çekti. Boynumu da çekerek kulağımın arkasına topladı. Benim cildim kızımın çıkardığı ürünleri kullandığım için zaten çok gergin. Benim boynumda sıkıntı vardı. Doktoru ben buldum sonra da Seda Sayan'ı götürdüm" diyerek estetiklerini anlattı.

safiye-soyman-son-hali.jpg

CİLDİNİN KIRIŞMAMASI İÇİN SIRT ÜSTÜ YATIYOR

Soyman yanaklarında bir şey olmadığını söyledi. Yüzünün çekilmesinden dolayı yanaklarında bir şey varmış gibi durduğunu açıklayan şarkıcı şunları söyledi:

"Yanaklarımda bir şey yok. Yüzüm çekildiği için öyle görünüyor. 2 sene önce jawline (çene hattı dolgusu) yapılmıştı. Doktorumda da yüzümün şişirilmemesi istedim. Bir yerimi doldurtmadım. Bende ego sıfır, özgüven tavan. O yüzden de yaptırdığım her şeyi söylüyorum."

62 yaşındaki şarkıcı, cildinin kırışmaması için sırt üstü yattığını açıkladı.

safiye-soyman-estetikli-hali.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN