Estetik yaptıran Şafak Sezer'i görenler tanıyamadı: Yazık olmuş

Estetik yaptıran Şafak Sezer'i görenler tanıyamadı: Yazık olmuş

Ünlü komedyen Şafak Sezer'in konuk olarak katıldığı, Şarkılar Bizi Söyler programının yeni fragmanında yer alan bir ayrıntı izleyenlerin gözünden kaçmadı. Funda Arar, Melek Baykal ve Şafak Sezer'in konuk olacağı programda ünlü komedyenin yüzündeki değişimi görenler küçük dilini yuttu. Sezer'i görenler, "Seda Sayan'a özendi galiba ama ayarı fazla kaçırmış" yorumunda bulundu.

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı yeni bölümüyle yine izleyenleri müziğe doyuracak. Bu hafta yayınlanacak olan programa Şafak Sezer, Funda Arar ve Melek Baykal konuk oluyor. Yayınlanan fragmanda bir detay izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Şafak Sezer'deki değişim "Yok artık" dedirtti

sarkilarbizisoyler.jpg

ŞAFAK SEZER'DEN BEKLENMEYEN DEĞİŞİM

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler müzik programına bu hafta Şafak Sezer damga vurdu.

safaksezer1.jpeg

Yayınlanan fragmanda Sezer'in yüzündeki değişim herkesi şaşırttı. Botoks yaptırdığı iddia edilen ünlü oyuncunun yüzündeki şişlik korkuttu.

sa.jpg

ESTETİĞİN AYARINI KAÇIRMIŞ

Estetiğin ayarını biraz kaçıran Şafak Sezer, sosyal medyanın diline düştü.

safaksezerestetik.jpg

Görenler "Seda Sayan'ı sollamış" yorumları yaptı. Sizce Şafak Sezer'in yüzünde değişim var mı?

safaksezer.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN