Evlilik programları kapanınca kocayı sokakta aradı! Genç kadının "koca arıyorum" pankartını görenler şok oldu

Yurt dışında sık sık haberlere konu olan olay bu kez Türkiye'de yaşandı. Son zamanların modası olan koca ya da sevgili arayan kişiler, pankart açarak tüm dünyaya duyuruda bulunuyor. Genç kadının "Koca arıyorum" pankartı ise viral oldu. İşte o anlar...

Günümüzde oldukça modern olan sevgili ve evlilik düşüncesi olan kişiler, pankart açarak aramaya devam ediyor. Yurt dışında birçok örneği bulunan olayın bu kez Türkiye'de görülmesi şaşkınlık yarattı. 19 yaşındaki genç kadının "Koca arıyorum" pankartı dikkat çekti.

19 YAŞINDA KOCA ARIYOR

İstanbul Taksim'in İstiklal Caddesi'nde görüntülenen olay kısa sürede milyonların dikkatini çekti. Henüz 19 yaşında olan genç kadının "Koca arıyorum" pankartı sosyal medyada viral oldu.

Pankart açarak arayışını sürdüren kadın, altına yazdığı Instagram adresi ile herkese ismini duyurdu. Elinde tuttuğu yazıyı görenler ise fotoğraf çekinmek için sıraya girdi. Esrarengiz olayı gören hem turistler hem de yerli halk şaşkınlıklar içerisinde kaldı.

640xauto-9.webp

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Belarus'lu Polina Litvinova isimli kadın tarafından hazırlanan pankart ile cadde boyu turladığı görüldü. Etraftan geçen kişiler ise şaşkınlık içerisinde arkasından bakakaldı. Bazıları durumu eğlence haline dökerek, pankartın yanında poz vererek fotoğraf çekinmek istedi. Sosyal medya üzerinden görüntüleri paylaşan genç kadın ise kısa sürede binlerce izlenme aldı. Yaşana olay cep telefonu kameralarına yansıdı.

640xauto-8.webp

CİNSEL OBJE GİBİ BAKMAYAN BİRİSİ

Kararının gerçek olduğunu söyleyen Litvinova, açıklamalarında şu cümleleri kullandı:

"Birçok insan neden bu tarz bir video yaptığımı soruyor. Epey dikkat çekiyorum zaten ama bu bir şaka değil. Gerçekten benimle ilgilenecek, güvenliğimi sağlayacak iyi bir adam arıyorum. Ve bugünlerde size bir cinsel obje gibi bakmayan bir adam bulmak çok zor. Eğer bu yöntemle koca bulmak yanlışsa başka nasıl bulunabilir bilmiyorum. İnsanların sizi sadece kullanmak istediği eş bulma gibi uygulamalardan mı bulmalıyım, siz söyleyin o zaman nereden bulacağım? Çünkü evlenilecek bir erkek bu tarz uygulamalar kullanmaz zaten. En azından böyle şeylere zaman harcamaz. O yüzden ben de böyle bir yol seçtim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN