Faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Başvuru yapanlara fatura parası verilecek: Başvuru şartı var

Faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Başvuru yapanlara fatura parası verilecek: Başvuru şartı var

Evinize gelen su, doğalgaz ve elektrik faturalarınızla ilgili olarak, hepinizi ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruya göre, katılım sağlayanlara ödül olarak para verileceği belirtildi.

QNB Finansbank müşterilerine özel önemli bir kampanya duyuruldu. Banka, faturası ev adresine gelen müşterilere avantajlar sunacak ve 25 gün boyunca geçerli olacak para puanları verileceğini bildirdi. Kampanya şartlarına göre, müşteriler otomatik fatura talimatı vermeleri durumunda kampanyadan yararlanabilecekler.

QNB Finansbank müşterilerine toplamda 150 TL ParaPuan verileceği açıklandı. Banka, 30 Haziran tarihine kadar QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 50 TL olmak üzere, toplamda 150 TL'ye kadar geçerli olan ParaPuan kazanma fırsatı sunacağını duyurdu.

Kampanya 1-30 Haziran tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartlarıyla veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlar için ödül kazanılamayacağı belirtildi.

Müşteriler her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 50 TL olmak üzere, toplamda en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilecekler. Kazanılan ParaPuan ödülünü elde etmek için talimat verilen faturanın 30 Kasım 2023 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekmektedir.
fatura

Verilen talimatların 29 Aralık 2023 tarihine kadar aktif olması gerekmekte olup, bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacak ve kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacaktır.

Hesaptan verilen talimatlar için ilgili faturanın 31 Temmuz 2023 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Kazanılan ParaPuan'lar, 1-10 Ağustos 2023 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına, kredi kartından verilen talimatlar için ise faturanın ödendiği ayın son iş gününde CardFinans veya QNB First logolu kredi kartına yüklenecektir.

Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. Kazanılan ParaPuan'lar 25 gün boyunca kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParaPuan'lar süre sonunda geri alınacaktır.

Otomatik fatura ödeme talimatı QNB Finansbank şubelerinden, çağrı merkezinden, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından verilebilir.
Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilecek ve toplamda en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir. ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalarla başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.

Bu kampanya, Enpara, CardFinans Ticari, CardFinans Fix, Sanal Kartlar, CardFinans Trendyol ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları üzerinden verilen talimatları kapsamamaktadır.

Ödeme tarihinde hesap bakiyesi veya kredi kartı limiti yetersiz olan durumlarda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.

QNB Finansbank müşterilerine sunulan bu kampanya kapsamında, faturalarını otomatik olarak ödeyen müşterilere toplamda 150 TL'ye kadar ParaPuan kazanma fırsatı sağlanmaktadır. Kampanyaya katılmak için müşterilerin belirtilen tarihler arasında talimat vermeleri ve faturalarını belirtilen tarihe kadar en az bir kez ödemeleri gerekmektedir. Bu kampanyanın ayrıntıları ve talimat verme yöntemleri QNB Finansbank'ın şubelerinden, çağrı merkezinden, mobil uygulamasından veya internet bankacılığından öğrenilebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN