Flamingoların arasına gizlenen balerini 5 saniyede bulabilirsen IQ seviyen en az 140 çıkıyor! Yapabilir misin?

Flamingoların arasına gizlenen balerini 5 saniyede bulabilirsen IQ seviyen en az 140 çıkıyor! Yapabilir misin?

Bu resimli yapbozda flamingoların arasında saklanan bir balerin var. Onu verilen zamanda görebilir misin?

Görsel test bulmacaları, problem çözme yeteneklerinizi ve gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Bu bulmacalar genellikle ilk bakışta fark edilmesi zor olan gizli öğeler veya desenler içerir. Bu gizli öğeler, herhangi bir cansız nesneyi veya hayvanlar ve insanlar gibi canlıları içerebilir. Bugün size getirdiğimiz görsel bulmaca, daha önce size sağladığımız bulmacalara oldukça benziyor. Bu görsel yapbozu çözmek istiyorsanız tek yapmanız gereken zaman sınırı içinde saklanan balerini bulmak. Hazır mısın?

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ BALERİNİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü, "parlaklık" olarak da bilinen bir flamingo grubunu göstermektedir. Rengarenk kuşların arasında bir balerin saklanıyor. Balerin bu görüntüde mükemmel bir şekilde kamufle edilmiştir, bu nedenle bu görsel bulmacayı çözmek istiyorsanız ekstra gözlemci olmanız gerekecek. Ne yapman gerektiğini biliyorsun. 5 saniye için bir zamanlayıcı ayarlayın ve başlayın. Her şey gönlünce olsun. Bu görsel test bulmacasının çözümü aşağıda verilmiştir.

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Süreniz doldu. Gizli balerini bulanları tebrik ederiz. Peki balerini görebildiniz mi? Değilse, o zaman çözüm burada. İşte gizli balerin:

Bu görsel test problemini çözebildiniz mi? Cevabınız hayır ise, çözmeye çalışabileceğiniz diğer zeka bulmacalarımızı deneyebilirsiniz.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN