Gönül Dağı dizisinde peş peşe ayrılık! Dizi final mi yapacak? İşte Dilek karakterinden sonra bir veda haberi daha...

Gönül Dağı dizisinde peş peşe ayrılık! Dizi final mi yapacak? İşte Dilek karakterinden sonra bir veda haberi daha...

TRT1'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisinden peş peşe kötü haberler gelmeye başladı. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan'ın vedasından sonra akıllara "Dizi final mi yapacak?" sorularını getirdi. İşte Gönül Dağı dizisinden peş peşe gelen ayrılık haberleri.

Her Cumartesi günleri evlerimize konuk olan Gönül Dağı dizisi etkileyici senaryosu ile izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Reyting rekorları kıran diziden ise son dönemlerde kötü haberler gelmeye başladı. Dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın ani ayrılık kararından sonra dizinden bir ayrılık haberi daha geldi. İşte Gönül Dağı dizisinde herkesi üzecek o ayrılık.

gonul-dagi.jpg

DİLEK ARTIK GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE OLMAYACAK

Her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde ani ayrılma kararı alan dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın bu kararı herkeste şok etkisi yaratırken, İlhan'ın yerine gelecek isimde merak konusu oldu. Son kez 65. bölümde oynayacağı belirtilen Gülsim Ali İlhan'dan sonra diziye dair başka bir ayrılık haberi geldi. Anadolu hayatına alışmadığı belirtilen İlhan'ın İstanbul yaşantısını özlediği ve bundan dolayı ayrılmak istediği iddia edildi. Diziden henüz resmi bir açıklama gelmezken, Dilek karakterinin yerine gelecek isim ise merak edilmeye başlandı.

ali.jpg

DİZİDEN BİR AYRILIK HABERİ DAHA

Dilek karakterinin diziden ayrılmasının ardından bir ayrılık haberi de dizinin kendisinden geldi. İkinci sezonun sonlarına yaklaşan dizi için final dedikoduları yapılırken, dizinin 3. sezonunun Eylül ayında başlayacağı da konuşulanlar arasında. 2. sezonun bitmesine aylar kala dizi 3 aylık bir tatil sürecine giriyor. Tatil sürecinde yenilemeye gidileceği belirtilen dizide Dilek karakteri içinde bazı isimler ortaya atıldı. Bu isimlerden biri de setlere tekrar geri dönen Buse Varol.

GÖNÜL DAĞI 64. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

21 Mayıs Cumartesi günü 64. bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Gönül Dağı dizisinde kavuşma sahneleri herkesi derinden etkileyecek. Taner'i babasına kavuşmasını bekleyen izleyiciler bu bölümde şok üzerine şok geçirecekler. Hamile olan Zahide riskli doğumuna rağmen Sefer ile babasını için yolculuğa çıkar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN