Güldür Güldür'ün en komik ismi müjdeyi verdi! Bebek sahibi olacak: İlk poz geldi bile!

Güldür Güldür'ün en komik ismi müjdeyi verdi! Bebek sahibi olacak: İlk poz geldi bile!

Ekranların sevilen programı olan Güldür Güldür izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmasıyla beğenileri toplarken başarılı isim Mehtap Yımazkaya'dan müjdeli haber geldi. Kadir Doğan ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan Meltem Yılmazkaya anne olacağını duyurdu.

Alper Kul, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Onur Atilla, Açelya Topaloğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Güldür Güldür'ün Mehtap karakterine hayat veren Meltem Yılmazkaya'ya tebrik mesajları gönderilmeye başlandı. Ünlü isim sosyal medya hesabından bebek müjdesini verdi.

Güldür Güldür Mehtap

Ekranlara ara veren ve bir süredir sessiz hayat yaşayan Meltem, Barcelona'da hayatını devam ettirmeye başlarken "Geri sayım" notuyla karnı burnundaki fotoğraflarını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim evlilik karelerini de paylaşmayı ihmal etmezken "Büyük büyük cümleler kuramadığım bir hayatın, büyük büyük sürprizlerine… Bir yuvanın çatısının altında büyümeye karar verdik… Kolay değildi iki ayrı insanın ortak 'evet'i, ona da cesaret ettik…'' söylerini yazdı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN