Hangi burçlar olayları çok abartıyor? İşte düşse öldüm diyen burçlar...

Hangi burçlar olayları çok abartıyor? İşte düşse öldüm diyen burçlar...

Hepimizin hasta oluruz ve başa çıkmak için ya doktora gideriz yada bildiğimiz ilaçları kullanırız. Ancak, bazı arkadaşlar var ki hastalıklarını aşırı dramatize etmeyi sevenler. İkizlerden yaya, bu burçlar sevdiklerinin dikkatini çekmek için hastalıklarını fazlasıyla abartıyor.

KOÇ BURCU ABARTMAKTA BİR NUMARADIR

KOÇ (21 Mart - 19 Nisan)

Elbette, inatçı tavırları ve tuttuğunu koparan koç burcunda doğanlarda en büyük aşırılık yanlılarını bulacaksınız. Koç burcunun aşırı davranışları hakkında bir fikir sahibi olmak iatiyorsanız, koç burcu birisine eski bir sevgilisine ne yapmayı planladıklarını sorun. Cevap size bir fikir verecektir.

Koç intikamını aşırı derecede alır ve dinlemeye cesaret ederseniz, ileride kabusunuz olacak kan banyosuna eşlik edecek bir hikaye dinleyeceksiniz.

aglak.jpg

YAY BURÇLARI TAMAMEN CEHENNEM İLE UZLAŞACAKTIR

YAY (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay burcunu aşırılık yanlısı mafya içinde bulacaksınız, ancak otomatik olarak tahmin edebileceğiniz hiçbir şeyi tahmin dahi edemeyeceksiniz. Yay, "aşırı" olduklarında kamuoyuna açıklama yapmaz çünkü onları bu şekilde hareket ettiren şeylerin çoğu, toplumdan ve tüm tuzaklarından uzakta cehennemde uzaklaşma ihtiyacıdır.

aglayan.jpg

İKİZLER BURCU ABARTMANIN USTASIDIR

İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Ne yazık ki, İkizler abartmaya ve aşırı davranışlara eğilimlidir. İkizler'in iletişim kurmakta zorlandığı bir efsane değildir. Karar verememek ağır bir yüktür ve duygusal bir şeyle başa çıkamazlarsa kapanırlar ve bu aşırı bir hareket gibi görünür.

İkizler burcunda kendini koruma aşırıdır, o kadar aşırıdır ki, mutluluklarından çok fazla fedakarlık ederler. Bir ikizlere herhangi bir şekilde, bir tehdit olarak görünürseniz, kendilerini hayatınızdan çıkaracak ve intikam planlarını uygulamaya koyacaklardır.

aglayan-insan.jpg

BAŞAK BURÇLARI DOĞAL BİR FANATİKTİR

BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak doğası gereği bir hayran ve fanatiktir, bu nedenle işleri aşırıya götürmek elbette doğalarında vardır. Diyet ve egzersiz hakkında her şeyi biliyorlar. Ve aşırılıkların hızlı ve öfkeli olduğu bir alan varsa, o da kilo verme ve diyet trendleri dünyasıdır.

Başak, 100 kilo olduğu halde yaşam koçu olan ve ardından 50 yaşlı, büyük köpeği evlat edinen kişidir.

doktor.jpg

AKREP BURÇLARI AŞIRILIKTA O KADAR İLERİ GİDERLERKİ ÖLME NOKTASINA BİLE GELİRLER

AKREP (23 Ekim - 21 Kasım)

Bu işaret, işleri aşırıya götürmeyi sever - neredeyse ölme noktasına. Onlar gözüpekler, şakacılar, eğitimde ise son derece disiplinlidirler. Ama bir akrep her alanda aşırıcıdır. Hapşırsalar ölüyoruz derler. Sağlıkta arkadaşlıkta, aile ilişkilerinde hayatın her alanında aşırıcı tavırları ile bilinen akrep burçları bir konuda abartmaya başladıysa direk ortamdan topuklayın.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN