Herkesi şaşırtan gelişme: Müjdeyi canlı yayında verdi! 41 yaşındaki Deniz Çakır'dan olay karar!

Herkesi şaşırtan gelişme: Müjdeyi canlı yayında verdi! 41 yaşındaki Deniz Çakır'dan olay karar!

Bir döneme damgasını vuran 'Yaprak Dökümü' adlı dizide canlandırdığı 'Ferhunde Güven' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Deniz Çakır, canlı yayında müjdeli haberi verdi.

Son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Sırma Yanık tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu, başrolde ise Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün rol aldığı ancak reytinglerde hayal kırıklığı yaratarak 13. bölümü ile final yapan 'Masumiyet' adlı dizide rol alarak 'Bahar Yüksel' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Deniz Çakır, sürpriz bir karara imza attı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer lan 'Yaprak Dökümü' adlı dizide canlandırdığı 'Ferhunde' karakteriyle hafızalara kazınan Deniz Çakır, nikah masasına oturma kararı aldı.

CANLI YAYINDA EVLİLİK MÜJDESİ VERDİ

Bloomberg HT ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Bire bir' programına konuk olan Deniz Çakır, Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

Canlı yayında evlilik müjdesi veren Deniz Çakır, sevgili Bilgehan Baykal ile nikah masasına oturacağını açıklayarak "Aniden insanların hayatına doğru insanlar çıkabiliyor. Tarihsel olarak bilmiyorum ama, evet evlilik kararımız magazine düştü" dedi.

Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal evleniyor - Magazin Haberleri - Milliyet

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından tiyatro oyunu ‘Tarla Kuşuydu Juliet’i bir süreliğine durdurduğunu belirten Deniz Çakır, “Bize oynayın deseler zaten oynayamayız. Hepimiz mahvolduk. Çok korkunç bir şey yaşadık, yaşamaktayız. Elimizden gelen her şeyi maddi manevi yapmaya çalışıyoruz. Depremin üzerinden 1 ay geçti, bizim de işimiz bu, biz de işimizi yaparak iyileşmek zorundayız. Bazı belediyeler, mahalle baskısından dolayı hala sahne vermiyorlar bize. İnsanların geçim kaynağı bu, tiyatroyu bir sirk olarak mı görüyorlar acaba? Biz de depremin ertesi günü oynamak istemeyiz ama, 1 ay geçmiş, bizim de işimizi yaparak iyileşmeye ihtiyacımız var. Bazı belediyeler, sahne boş ama, bayrama kadar vermiyoruz diyorlar. Ruh sağlığımızı da kaybetmeyelim oynayalım, tiyatronun ne demek olduğunu bilmiyorlar ne acı ki” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN