İnsanların %90'nı resimdeki gizli yılanı bulamıyor! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar 10 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %90'nı resimdeki gizli yılanı bulamıyor! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar 10 saniyede bulabiliyor!

Bu optik yanılsama resminde, bir yılan zürafaların arasında göz göre göre saklanmaktadır. Yılanı 10 saniye veya daha kısa sürede bulabilirseniz, insanların ilk %10'u arasında olacaksınız. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek gözlem becerilerinizi test edin!

Optik illüzyonlar, beyninizi kandıran ve bir şeyleri gözlemleme yeteneğinizi test eden görüntülerdir. Üç tür optik yanılsama bilişsel, fizyolojik ve gerçek görsel yanılsamalardır.
Optik illüzyonların güzelliği, kullanıcının dikkatini çekme ve onu kısa bir süre tutma yeteneğidir.

Konsantrasyonunuzu ve gözlem becerilerinizi geliştirmek gibi optik illüzyon zorluklarını uygulamanın çeşitli faydaları vardır. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu görmek ister misiniz? O zaman şimdi bu hızlı mücadeleyi deneyin.

1-011.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YILANI 10 SANİYEDE BULUN

Yukarıda paylaşılan görsel, zürafaları görebileceğiniz bir orman sahnesini gösteriyor. Görüntü, ters çevrilmiş bazı zürafaları gösterecek şekilde oluşturulmuştur. Resimde ayrıca yapraklar ve ağaçlar da görülüyor, zürafa yaprakları yemeyi çok seviyor.

Şimdi bu resimde bir yılan var ve zürafaların yanında duruyor. Sizin için görev, yılanı 10 saniye veya bundan daha kısa sürede tespit etmektir. Verilen süre içinde yılanı tespit edebilirseniz, sorunu rekor sürede çözebilecek ilk %10'luk insan arasında yer alırsınız.

Şimdi görüntüye odaklanın. Tüm alanları kontrol etmeye çalışın ve yılanı görüp göremeyeceğinizi görün.

YILANI 10 SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Yılan zürafaların arasında zekice saklanıyor ve onu bulmak için 10 saniyeniz var. Zamanının yarısı zaten yılanı aramakla geçti. Yılanı tespit etmek için sadece birkaç saniyeniz var. Yılanı gördün mü?

Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Hadi bakalım. Yılan zürafa gibi kendini kamufle ederek saklanıyor ve bu da tespit edilmesini zorlaştırıyor. Şimdi, yılanı görebiliyor musun?
Zaman bitiyor.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Kaçınız yılanı görebildi? Yılanın nerede olduğunu merak ediyorsanız, çözüm için aşağıyı okumaya devam etmelisiniz. Yılan, resmin sağ tarafında görülebilir.

2-013.jpg

Verilen süre içinde zürafaların arasında gizlenen yılanı bulmayı başaranları tebrik ediyoruz. Bulamayanlar ise üzülmesin şansınızı başka zeka bulmacaları ve optik illüzyon testlerinde deneyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN