İtiraf etti...Müge Anlı yüzüğü attı! 11 ay önce evlenmişti

İtiraf etti...Müge Anlı yüzüğü attı! 11 ay önce evlenmişti

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ani kararla evlenen Müge Anlı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Anlı, eşiyle yaşadığı bir anısını anlattı. Anlı'nın yüzüğünü çıkardığı da ortaya çıktı. Bakın Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ne yaşamış?

Türkiye'nin sevilen yüzü Müge Anlı, programında kayıp ve cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında bazen aile hayatıyla ilgili anılarını anlatan Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla yaşadığı ilginç bir anısını anlattı. Bakın evlilik yüzüğünü neden çıkarmış?

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI YÜZÜĞÜNÜ MEĞER ATMIŞ

Geçen yıl Haziran ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı, gözlerden uzak bir nikahla dünyaevine girmişti.

sinasi.jpg

Düğününe dair hiçbir detay paylaşmayan Anlı'nın nazardan korktuğu iddia edildi. Eşi Şinasi Bey ile yaşadığı bazı anılarını programında anlatan Anlı, TikTok'ta denk geldiği bir videoyu anlattı.

anli.jpg

EŞİYLE YÜZÜK ANISINI ANLATTI

Zaman zaman Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşiyle ilgili anılarını anlatan Müge Anlı, programın yeni bölümünde kayıp olarak aranan Alim Yılmaz ve Gülseren'in TikTok videolarını izlerken eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla yaşadığı bir yüzük anısını anlattı. Anlı'nın itirafı ise izleyenleri güldürdü.

SEVENLERİNİ KORKUTTU! GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Gülseren'in alyansını çıkardığı videoyu gören Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla yaşadığı bir yüzük anısını anlattı. O video sosyal medyada "Müge yüzüğünü attı" olarak dolaşmaya başladı. Kısa sürede gerçeği öğrenen sevenleri derin bir nefes aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN