Katran karası ciğerleriniz ak pak olacak! Mikroplar anında vücudu terk ediyor! Sadece 3 gün dene mucizeye tanık ol

Katran karası ciğerleriniz ak pak olacak! Mikroplar anında vücudu terk ediyor! Sadece 3 gün dene mucizeye tanık ol

Vücudun sahip olduğu en önemli organlardan biri olan akciğerlerimizin sağlığı da son derece önemlidir. Gün içerisinde soluduğumuz havada biriken mikroplar ciğerimize işlemektedir. Tüm mikrop ve kirlerden arınmak için yalnızca 3 güne ihtiyacınız var. Detoks etkili mucizevi kür ile bütün mikroplar vücudunuzu terk ediyor. İşte akciğer dostu kür tarifi…

Bir insanın hayatını sürdürebilmesi için sağlıklı bir akciğere sahip olması gerekmektedir. Her organ farklı bir görev üstlenirken gün içerisinde Soluduğumuz havadan sorumlu olan akciğerlerimizde pek çok farklı kötü etkenle karşı karşıya kalıyor. Kirli hava, sigara dumanı ve alkol gibi etkenler nedeniyle kirlenen akciğerlerinizi bu kür tarifi ile kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Vücut içerisindeki kirli kanı temizleyen akciğerlerin kendini de temizleyebilmesi gerekmektedir. Sigara tüketen birçok kişinin sağlıklı ciğerleri zaman içerisinde siyah bir renge dönüşüyor. Yalnızca sigara değil günlük hayatta soluduğumuz havada yer alan pek çok farklı etken ciğerlerimizin kirlenmesine neden olmaktadır. Egzoz, fabrika dumanları gibi birbirinden farklı etkenler hayatımız olumsuz etkiliyor. Akciğerlerin düzenli bir şekilde temizlenmesi için uygulanabilecek farklı yöntemler bulunmaktadır. En hızlı ve etkili bir çözüm arayan kişiler için muhteşem bir kür tarifi ile geldik. Sadece 3 günde ciğerleriniz eski rengini dönecek. İşte akciğer dostu kür tarifi…

AKCİĞERLERİNİZ ANINDA TEMİZLENECEK

Akciğer dostu bu kür tarifi ile tüm mikroplar vücudunuzu terk edecek. Zerdeçal, soğan ve zencefilden oluşan bu kür tarifi bakteri ve virüsleri ortadan kaldıran Omega-3 asitleri ile birlikte vitamin ve mineral deposu olarak karşımıza çıkmaktadır. Solunum yolu sorunlarına iyi gelen soğan ile birlikte akciğer dostu zencefil bütün kiri vücuttan atıyor.

zencefil-kuru.jpg

ZENCEFİL KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Çok az bir miktar şekeri su ile birlikte kaynattıktan Sonra içerisine parçaladığınız soğanları ekleyiniz. Ardından zencefili de su içerisine ekledikten sonra kaynatınız. Kaynayan suyun altını kısarak içerisine zerdeçal ekleyiniz. Tencere içerisindeki su miktarını yarıya kadar düşene kadar kaynatma işlemine devam ediniz. Ardından karışımı süzerek bir şişe veya kavanoz içerisine ekleyiniz. Soğuttuğunuz kürü buzdolabına kaldırarak 3 gün boyunca tüketmeniz gerekiyor. Ancak bu kürü tüketmeden önce mutlaka uzman görüşü almanız gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN