Kedilerin arasında bir köpek saklanıyor! 13 saniyede bulanların IQ'su arşa çıkıyor! Yapabilir misin?

Kedilerin arasında bir köpek saklanıyor! 13 saniyede bulanların IQ'su arşa çıkıyor! Yapabilir misin?

Bu kedi görselindeki gizli köpeği bulabilecek misiniz? Sadece 13 saniyen var! Bu optik illüzyon, gözlem becerilerinizi test edecek ve beyninize meydan okuyacak. Süre dolmadan kedigiller arasında köpeği tespit edip edemeyeceğinize bakın.

Bu akıllara durgunluk veren optik yanılsama ile gözlem becerilerinizi test etmeye hazırlanın. Optik İllüzyonlar, yoğun bir günde serinlemenin ve beyninizi günlük aktiviteler dışında bazı işlere zorlamanın bir yolu haline geldi.

Pek çok optik illüzyon bulmacası internette dolaşıyor ve insanlar bunları çözmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Bugün, doğru cevabı bulmak için herkesin kafasını kaşımasına neden olan aynı bulmaca burada.

1-004.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Bu büyüleyici mücadelede senin görevin, kediler arasında gizlice saklanan zeki bir köpeği bulmak. Bu optik yanılsama, gözlem becerilerinizi test etmek için yaratıldı ve saatte sadece 13 saniye ile basınç maksimuma ulaştı.

Resme bakmaya başladığınızda, köpeği mükemmel bir şekilde saklamada önemli rol oynayan kedilerle dolu bir arka plan fark edeceksiniz.

İlk bakışta, görüntüde sadece kediler varmış gibi görünebilir. Ancak daha yakından bakarsanız, sahne boyunca gizlenmiş bir köpek olduğunu görürsünüz. Bu görüntünün içine dalmaya ve beyninize köpek ve kedileri 13 saniye içinde ayırt etmesi için meydan okumaya hazır mısınız?

GİZLİ KÖPEĞİ BULDUN MU?

Köpeği arama çalışmaları nasıl gidiyor? Herhangi bir ilerleme kaydettiniz mi yoksa sadece odaklanmaya mı çalışıyorsunuz? Haydi, optik illüzyonlarda gizli nesneleri/hayvanları bulmanın en önemli anahtarı tüm dikkatinizi ona vermektir. Bu yüzden tüm dikkat dağıtıcı şeyleri kapatın ve tekrar odaklanın.
Gizli köpeği buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Köpeğin nerede saklandığını buldun mu? Cevabınız evet ise, tebrikler iyi ilerliyorsunuz ve köpeği bulamadıysanız, yine de sorun değil, Bulmacayı yeniden başlatın ve bir kez daha deneyin. Yine bulamazsan işte sana çözüm:

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN