Kim Milyoner Olmak İster'de ünlü isimler yarıştı: TDK sorusunu bilemeyince çekildiler

Kim Milyoner Olmak İster'de ünlü isimler yarıştı: TDK sorusunu bilemeyince çekildiler

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ünlü isimler yarıştı. 1000. bölüme özel olarak 'Kardeşlerim' dizisinin yıldızları Yusuf Çim ve Feyza Sevil Güngör 200 bin TL'lik soruyu bilemeyince yarışmadan çekildi.

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular gündem olmayı sürdürüyor.

Yarışmada, 1000. bölüme özel olarak 'Kardeşlerim' dizisinin yıldızları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran; 'Yalnız Kurt' dizisinin yıldızları Jessica May ve Hasan Denizyaran; 'Aldatmak' dizisinin oyuncuları Yusuf Çim ve Feyza Sevil Güngör konuk oldu.

TDK SORUSUNU BİLEMEYİNCE YARIŞMADAN ÇEKİLDİLER

Yusuf Çim ve Feyza Sevil Güngör 200 bin TL'lik soruda takıldı. Ünlü oyunculara "Hangisi TDK sözlerinde yer alan ve sürekli olarak anlamına gelen bir ifadedir?" sorusu soruldu. Başarılı oyuncular soruyu bilemeyince çekilme kararı aldı. İkili yarışmadan 100 bin TL ile ayrıldı. Sorunun cevabı ise "C" şıkkı "Yıl on iki ay" çıktı.

63a01e9048205.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN