Kızılcık Şerbeti'nde çok konuşulmuştu! Meğer Farah Zeynep Abdullah 5 kuruş para almamış, tüm geliri bakın nereye bağışlamış?

Kızılcık Şerbeti'nde çok konuşulmuştu! Meğer Farah Zeynep Abdullah 5 kuruş para almamış, tüm geliri bakın nereye bağışlamış?

Kızılcık Şerbeti’nde çok konuşulmuştu! Farah Zeynep Abdullah diziye geldikten sonra aldığı para gündem oldu! Meğer Farah Zeynep Abdullah 5 kuruş para almamış, tüm geliri bakın nereye bağışlamış?

Son dönemde başarılı performansı dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz bir konuk oyuncu olarak yer aldı. Dilruba karakteriyle ekranlara çıkan ünlü ismin performansı sosyal medyada geniş yankı buldu. Özellikle başını örten rolüyle dikkat çeken Abdullah'ın bu projeden ne kadar ücret aldığı merak konusu oldu.

FARAH ZENYEP ABDULLAH’IN KIZILCIK ŞERBETİ’NDEKİ ROLÜ

farah-zeynep-kizilcik-serbetinden-ne-kadar-aldi-3-001.webp

Geçtiğimiz cuma günü ekrana gelen Kızılcık Şerbeti'nin bölümünde Nursema'nın (Ceren Karakoç) Amerika'dan gelen arkadaşı rolüyle izleyici karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah, projeye olan katkısı ve performansıyla büyük takdir topladı.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KIZILCIK ŞERBETİ'NDEN PARA ALDI MI?

Ancak, basında yer alan "Farah Zeynep Abdullah'ın Kızılcık Şerbeti'nden para aldığı" haberlerine, dizinin yapımcı şirketi Gold Film resmi bir açıklama yaparak son verdi. Açıklamada, ünlü oyuncunun bu projeden herhangi bir ücret talep etmediği, aksine kendi adına Türk Eğitim Vakfı'na bağış yapılmasını istediği belirtildi.

Gold Film tarafından yapılan açıklamada, "Değerli oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın ücret karşılığında Kızılcık Şerbeti'ne konuk olduğu yönünde basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Farah Zeynep Abdullah'ın Kızılcık Şerbeti'ni severek, beğenerek takip etmesi ve Yapımcımız Faruk Turgut'la olan dostluğuna binaen dizimize konuk olmuştur. Gold Film olarak Farah Zeynep Abdullah'ın bize verdiği destekten dolayı kendisi adına Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunulmuştur. Kızılcık Şerbeti'ne güç katan Farah Zeynep Abdullah'a teşekkür ederiz..." denildi.

farah-zeynep-kizilcik-serbetinden-ne-kadar-aldi-001.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN