KPSS şartı yok devlet kadrosunda yüksek maaş garantili iş! Bu fırsat kaçmaz

KPSS şartı yok devlet kadrosunda yüksek maaş garantili iş! Bu fırsat kaçmaz

Üniversite mezunlarına iş kapısı açıldı. Birçok farklı kurum tarafından yayınlanan ilanlara bir yenisi eklendi. ASELSAN iş arayan vatandaşların yüzünü güldürdü. KPSS şartsız o kadrolara yerleşebilirsiniz. İşte ASELSAN personel alım detayları…

ASELSAN yeni iş ilanlarını açıklarken vatandaşlar da personel alımları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. O bölümlerden mezun olanlar ASELSAN'da işbaşı yapacak. Yüksek maaş ödemesi yapılacağı belirtilirken KPSS şartı istenmediği de duyuruldu. ASELSAN personel alımları hakkında merak edilen tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte ASELSAN personel alım detayları…

ASELSAN PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI


Binlerce kişinin iş aradığı şu günlerde herkese sevindiren açıklama ASELSAN'dan geldi. Tam 17 farklı kadroda alım yapılacağı belirtilirken Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Proje Yöneticisi, , Uygulama Yazılımları Mühendisi gibi birçok mühendislik alanında alım yapılacağı belirtirken halkla ilişkiler ve lojistik gibi alanlarda da başvuruların başladığı belirtildi.

aselsan.jpg
ASELSAN bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar personel alımları hakkındaki detayları kurumun resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilir. ASELSAN resmi sitesi üzerinden “Kariyer” bölümüne erişim sağlayarak başvuru detayları hakkında merak edilen soruların yanıtını alabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN