Mansur Başkandan alkışlanacak hareket! Siyasetle belediye hizmetlerini resmen birbirinden ayırdı: Herkes bunu konuşuyor

Mansur Başkandan alkışlanacak hareket! Siyasetle belediye hizmetlerini resmen birbirinden ayırdı: Herkes bunu konuşuyor

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda cumhurbaşkanı yardımcısı olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmalarını duyurmak için yeni sosyal medya hesapları açtı. Bugüne kadar kullandığı şahsi sosyal medya hesaplarını ise Ankara'da yürütülen faaliyetlerin duyurulması amacıyla kullanmaya devam edecek. İşte, Mansur Yavaş'ın yeni sosyal medya hesapları...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde yürüttüğü seçim çalışmalarının vatandaşlara duyurulması amacıyla yeni sosyal medya hesapları açtı.

Yavaş, bugüne kadar kullandığı şahsi hesapları ise Ankara'da yürütülen faaliyetlerin duyurulması ve özel günlerde kutlama mesajlarının paylaşılması amacıyla kullanmaya devam edecek.

SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN YENİ SOSYAL MEDYA HESABI

Yeni sosyal medya hesaplarını, mevcut sosyal medya hesabından duyuran Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum."

mansur-yavas-twitter-cumhurbaskani-yardimcisi.jpg

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret, toplantı ve görüşmeleri paylaşacağı yeni sosyal medya hesapları şöyle:

Facebook: www.facebook.com/mansuryavaş2023

Twitter: twitter.com/mansuryavas23

Instagram: www.instagram.com/mansuryavas23

Tiktok: www.tiktok.com/@mansuryavas23

Yavaş, seçim süresince televizyon ve gazetelerde yer alan haber ve demeçleri de Mansur Yavaş İletişim Ofisi tarafından kontrol edilen yeni sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak. Hesapların bilgileri ise şu şekilde:

Twitter: twitter.com/mansuryavas23tv

Instagram: www.instagram.com/mansuryavas23tv

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN