Kredi kartında limite takılanlara uzman tavsiyesi! Bu yöntemi uygulayanların limiti yükseltilecek

Kredi kartında limite takılanlara uzman tavsiyesi! Bu yöntemi uygulayanların limiti yükseltilecek

Bankalardan kredi kartı limitine takılan vatandaşlar için uzman isimden yeni tavsiyeler geldi! Bu yöntemleri uygulayanlar kolaylıkla limitlerini yükseltebilecek. Şimdiye kadar boşuna çile çekmişiz. Birkaç adımla limit yükseltmek artık çok basit…

Hayat şartları her geçen gün pahalılaşırken insanlar akın akın kredi kartına yönelmeye başladı. Tüm ihtiyaçlarını kredi kartından karşılamaya çalışan insanlar bu kez de limit sıkıntısı ile karşılaşıyor. Kira, fatura, alışveriş gibi ihtiyaçları için kredi kartı kullanan vatandaşlara uzman isimden yeni limit yükseltme yöntemleri için öneriler geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

HAYATIMIZIN BİR PARÇASI OLDU

Kredi kartı kullanımı resmen birçok insanın alışkanlığı haline geldi. Birçok ihtiyacını kredi kartından karşılayanlar ise limitleri yetersiz geldiği takdirde yükseltmek için yöntemler arıyor. Bazı bankalar hemen kredi kartı limiti yükseltmezken bazıları ise kolaylıkla yükseltiyor.

kart.jpg

Kredi kartı limiti yükseltilebilmesi için kart kullanıcısının da bazı durumlara dikkat etmesi gerekiyor. Yani bankada düzgün bir imaj çizmesi demek kredi limitinin daha kolay yükseltebilmesine yardımcı oluyor.

ÖDEME DÜZENİ ÇOK ÖNEMLİ

Kredi ödemelerinde olduğu gibi kredi kartı ödemelerinde de belli düzende aksatmadan ödeme yapmak çok önemli. Her ay vaktinde ve yeterli ödeme yapmak bankaların size karşı tutumunu değiştirir. Ödemediğiniz takdirde ise siciliniz zarar görür. Borcunu zamanında ödemeyenler için bankalar limit artımına gitmeye pek de olumlu bakmazlar. Dolayısıyla kolayca limit artımına gitmek için düzenli periyotlarla ödeme yapılması gerekir.

kart2.jpg

KREDİ KARTI LİMİT ARTIRIMI NASIL YAPILIR?

Uzmanlar, kredi kartı limit artırım talebinin kullanıcının gelirine göre belirlendiğini ifade ediyor. Dolayısıyla gelir beyanı ne kadar yüksek olursa kredi kartı limit artırımı da o kadar yüksek olur. Öte yandan kredi kartı limitinin her ay dolması bankada olumsuz izlenimlere yol açıyor. Bu da kredi kartı limit yükseltme işlemine engel olabiliyor.

Uzmanlar, aynı zamanda birden çok kredi kartı yerine tek bir kredi kartı kullanımını da öneriyor. Harcamaların bölünmeden tek bir yerden yapılmasına bankalar dikkat ediyor. Öte yandan limit artışı için peş peşe başvurular tavsiye edilmiyor. Bankalar bu duruma da olumsuz bakıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN