Mauro Icardi uçakta sinirden saçlarını yoldu! İspanyol basınından bomba iddia, o haberi öğrenen Icardi kıyameti kopardı

Mauro Icardi uçakta sinirden saçlarını yoldu! İspanyol basınından bomba iddia, o haberi öğrenen Icardi kıyameti kopardı

Galatasaraylı yıldız oyuncu Mauro İcardi'nin başına gelen olaylar taraftarı ayaklandırdı. Antalya'dan dönen yıldız oyuncu uçakta bir olay ile karşı karşıya kaldı. İspanyol basını tarafından ortaya atılan iddialara ise henüz bir cevap gelmedi. Olayın eşi Wanda Nara ile ilgili olduğu söyleniyor. İşte tüm detaylar...

Galatasaraylı yıldız oyuncu Mauro İcardi, bu iddiaları görünce saçını başını yoldu. Antalya'dan uçak ile dönen yıldız oyuncu sinirlerine hakim olamadı. Yaşanan hadise üzerine sakinleşmeyen yıldız golcü için İspanyol basınından ortaya atılan iddiaya gündeme bomba gibi oturdu.

İCARDİ'NİN GÖZÜ DÖNDÜ

Galatasaray takım uçağında yaşanan olaylar Mauro İcardi'yi gözler önüne serdi. Caras.perfil.com adresinde paylaşılan bir habere göre, İcardi ile Wanda Nara arasında çıkan kriz bu kez uçakta yaşandı. Wanda Nara ile L - Gante gizli bir şekilde buluştuğu bilgisini öğrenen Mauro İcardi, öfke nöbetleri geçirdi.

Sinirden çıldıran yıldız oyuncu magazin dünyasında büyük ses getirdi. İspanyol Gazetesi tarafından paylaşılan iddialara göre, Wanda Nara'nın Arjantin'e gittiği sıralarda, ünlü şarkıcı ile buluştuğu söyleniyor. Galatasaraylı oyuncu Mauro İcardi ise bu gelişmeleri Antalya dönüşü uçakta öğrenmesiyle olaylı gecenin başladığı belirtiliyor.

2-008.jpg

WANDA İLE L-GANTE ARASINDA NE YAŞANIYOR?

Haberi uçakta alan İcardi'nin ortalığı birbirine kattığı iddia ediliyor. Arjantinli rapçi L-Gante, hapishaneden çıkmasıyla birlikte açıklamaları dikkat çekmişti. Açıklamalarında, "Wanda şu anda Arjantin'de değil ama onun benim için endişelendiğini biliyorum. Wanda'ya her anlamda 10 puan veriyorum (Gülerek). Sürekli iletişim kurmasak da bazen haberleşiyoruz. Şimdilik bir ilişkimiz olmasa da o çok mükemmel biri" sözlerine yer vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN