Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi müzikleri | Mehmed Bir Cihan Fatihi müziklerini kim yapıyor?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi müzikleri | Mehmed Bir Cihan Fatihi müziklerini kim yapıyor?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi müzikleri dizinin yayına başladığı günden beri sosyal medyada konuşuluyor. Dizinin fenomenleri Mehmed Bir Cihan Fatihi müziklerini kim yapıyor? sorusunun yanıtını arıyor. Merak edenler için müzikleri kim tarafından yapılıyor araştırdık tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi müziklerini daha önce Muhteşem Yüzyıl, Suskunlar gibi dizilerin müziklerini de yapan Aytekin Ataş üstlendi. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi müzikleri dizi kadar sevildi ve sosyal medyada dizinin müziklerine olumlu eleştiriler geldi. Mehmed Bir Cihan Fatihi müziklerini dinlemek için haberimizdeki linki tıklayabilirsiniz. 

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi tanıtımı fragmanlarında yayınlanan müzikler daha dizi görücüye çıkmadan beğenilmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi müzikleri kim tarafından hazırlanıyor? Dizinin müzikleri yapılırken nelere dikkat ediliyor? Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Türkiye’nin en pahalı yapımları arasında yer aldı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu Türkiye’de görülmemiş bir ücretle çalışıyor. Peki müziklerine ne kadar ödeniyor? İşte detaylar...

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin en çok güvendi alanlardan bir tanesi de müzikleri oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi müzikleri daha önce Çalıkuşu, Fırtına, Suskunlar ve Muhteşem Yüzyıl dizilerin müziklerinide yapan Aytekin Ataş‘a emanet edildi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi yönetmeni Cevdet Mercan dizi müziklerini özel önem veriyor. Özellikle Sen Anlat Karadeniz ve Çukur dizilerinin müzikleri Youtube’de milyonlarca izlenince ve dizinin izlenme oranlarına açık katkı sağlayınca Cevdet Mercan’ın neden Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi müziklerine özel önem verdiği de anlaşılıyor.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ MÜZİĞİ - HAK EYVALLAH

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ MÜZİĞİ - DELİBAŞ

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ MÜZİĞİ - JENERİK MÜZİĞİ

 

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ MÜZİĞİ - ER MEYDANI

 

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ MÜZİĞİ - KOSOVA MUHAREBESİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN