Netflix ve Amazon harekete geçti: 'Atatürk' tüm dünyada izlenecek

Netflix ve Amazon harekete geçti: 'Atatürk' tüm dünyada izlenecek

Geçtiğimiz günlerde Disney+ platformunun 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı alması tepkilere neden olmuştu. Gazeteci Fatih Altaylı, Atatürk filminin Netflix ve Amazon Prime Video’da yayınlanacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Disney+ platformunun 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı alması tepkilere neden olmuştu. Kararın ardından yapımın dizi şeklinde önce FOX TV’de daha sonrada iki parça olarak sinema salonlarında gösterileceğini açıklamıştı.

Gazeteci Fatih Altaylı, Atatürk filminin Netflix ve Amazon Prime Video’da yayınlanacağını belirtti.

Altaylı’ya göre Atatürk filmi sadece Türkiye’de değil, Orta Avrupa dahil Avrupa’nın tamamında, Doğu Asya’da pek çok ülkede sinemalarda gösterime girecek.

Altaylı’nın ilgili açıklaması şu şekilde:

“Atatürk filmi sadece Türkiye’de değil, Orta Avrupa dahil Avrupa’nın tamamında, Doğu Asya’da pek çok ülkede sinemalarda gösterime giriyor. Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya’da gösterim için ise görüşmeler sürüyor. Ve Disney Plus’ın yayınlamama kararı aldığı diziyi Amazon ve Netflix platformları dünya çapında tüm abonelerine gösterecek.

Yani anlayacağınız Atatürk gibi, Atatürk filmi de her türlü zorluğu aşmayı başarıyor ve aldığı darbelerden güçlenerek çıkarak tüm dünya sinemalarında halkın önüne çıkmaya ve iki platformda birden gösterime girmeye hazırlanıyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN