Promosyonda acele eden üzülecek! Ziraat Bankası promosyonda elini açtı, işte Ocak ayı güncel promosyon rakamları

Promosyonda acele eden üzülecek! Ziraat Bankası promosyonda elini açtı, işte Ocak ayı güncel promosyon rakamları

Ziraat Bankası promosyon tutarları ile herkesi şaşırttı. Promosyon ödemelerinde güncelleme yapan Ziraat Bankası yeni tutarlarını açıkladı. İşte Ziraat Bankası 2023 promosyon ödemeleri…

Yeni yılda promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen binlerce vatandaş bankaların güncel tutarlarını yakından takip ediyor. 3 yıl boyunca emekli maaşında aynı banka üzerinden alma taahhüdü veren kişiler bankaların güncel tutarlarından yararlanabiliyor. 2023 Ocak ayı promosyon tutarları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı bilgilendirme ile güncel promosyon tutarlarını açıkladı. İşte Ziraat Bankası 2023 promosyon ödemeleri…

ZİRAAT BANKASI NE KADAR PROMOSYON ÖDÜYOR?


Ziraat Bankası 2023 güncel promosyon tutarlarını açıkladı. Emekli maaşını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası üzerinden alma garantisi veren emekliler belirlenen tutarlarda promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. 3000 TL'den başlayan promosyon ödemeleri maaş tutarlarına göre 5.000 TL'ye kadar yükseldi. Ziraat Bankası emekli promosyon tutarları şu şekilde:

ziraat-kampanya-1.jpg


Emekli maaşı 3.500 TL altında olan kişiler 3.000 TL,


Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan kişiler 3.500 TL,


Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan kişiler 4.500 TL,


Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan kişiler ise 5.000 TL promosyon ödemesi alıyor.


Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamalar kapsamında kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin resmi kanallar üzerinden maaş taşıma işlemi yapması gerekiyor. Daha sonra promosyon başvurusunda bulunan emekliler promosyon ödemelerinden yararlanabilir. Detaylı bilgi için Ziraat Bankası resmi internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN