Resimdeki çobanın gizli köpeğini bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Resimdeki çobanın gizli köpeğini bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Optik illüzyonlar, duyularınızı beyninizle birlikte çalışacak şekilde eğitmek için mükemmel bir tekniktir. Zihninize zihinsel bir egzersiz yapmak ve onu gençleştirmek için etkili bir tekniktir.

Eğlenirken kendinize meydan okumanın bir yolunu arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Bu gizli köpek optik yanılsaması, düşüncelerinizi teste tabi tutacak. Meydan okumaya hazır mısın? Umarız öylesinizdir, çünkü işte başlıyoruz.

1-020.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim bulmacası bir otlak sahnesini tasvir ediyor. Çoban nöbet tutarken otlayan bir koyun sürüsü görebilirsiniz. Koyun dışında bir yerde saklanan bir köpek var. Göreviniz resimde saklanan köpeği 7 saniye içinde bulmak. Öyleyse, zamanlayıcınızı ayarlayın ve başlayın.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

İyi görme yeteneğine sahip insanların, yalnızca optik illüzyon resminde saklanan köpeği görebilecekleri söylenir. Bu optik yanılsama testinin çözümü aşağıda verilmiştir. İşte gizli köpek:

2-008.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN