Resimdeki hatayı 5 saniyede bulabilir misin? Sadece IQ'su 120'nin üstünde olanlar 5 saniyede buluyor!

Resimdeki hatayı 5 saniyede bulabilir misin? Sadece IQ'su 120'nin üstünde olanlar 5 saniyede buluyor!

Bugün size, küçük detayları algılama ve fark etme ve bu detaylara dayanarak mantıklı bir sonuç çıkarma yeteneğinizden bahseden bir zeka oyunu sunuyoruz. Bugünün bulmacasını çözerken göreviniz bu resimdeki hatayı bulmaktır. Ancak işleri daha da zorlaştırmak için hatayı 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Bu zeka bulmacası, eğlenceli bilmeceler ve bulmacalar çözmekten hoşlananlar için geliyor. Bu tür zeka bulmacaları, yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi veya bulmacayı daha zorlu hale getirir. Bu bilmeceleri çözerken yaratıcı bir zihin kullanmanız ve sorunu biraz farklı analiz etmeniz gerekiyor. Bu nedenle, bir kapı görüntüsünün içinde gizlenmiş hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka bulmacası hazırladık.

kapak-001.jpeg

BU KAPI RESMİNDEKİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde bir kapı resminin içine gizlenmiş hatayı bulmanız isteniyor. Yalnızca uyanık bir zihin bu bilmeceyi 5 saniye içinde çözebilir. Çözüm oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce görüntüye dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları yazının hemen altında verilmiştir, bu nedenle çok fazla aşağı kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

HATAYI 5 SANİYEDE TESPİT ETTİN Mİ?

Bu beyin bulmacasında, kapı resmindeki hatayı bulmanız gerekiyor. Resimde bir kapının kilidinin yer aldığı görüntüyü görüyoruz. Ancak bu kapı resminin içinde bir hata var. Şimdi biraz zamanınızı ayırın ve yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey olup olmadığına bakın. Yanlış bir şey fark ettin mi? İlk başta, düşündüğünüzden daha küçük bir ayrıntı olduğu için muhtemelen hatayı hemen fark etmeyeceksiniz. Ancak birkaç saniye sonra, resimdeki hatayı tespit edebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka resimli bulmacada, bir hatayı 5 saniye veya daha kısa sürede bulmanız gerekiyordu. Verilen zaman sınırı içinde bulanları tebrik ediyoruz. Gözlem becerileriniz mükemmel. Hatanın nerede olduğunu hala bulamadıysanız merak etmeyin, çözümü aşağıdaki resimde açıklıyoruz.

Cevap: kapıda bir anahtar deliği yok.

2.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN