Resimdeki kızı sadece yüz kişiden 2'si bulabiliyor! Resimdeki gizlenmiş kızı 30 saniyede bulanın IQ'su 120 çıkıyor

Resimdeki kızı sadece yüz kişiden 2'si bulabiliyor! Resimdeki gizlenmiş kızı 30 saniyede bulanın IQ'su 120 çıkıyor

Bulmaca meraklılarını bu resme bakmaya davet ediyoruz. Resmin içinde saklanan kız çocuğunu bakanlardan sadece yüzde 2'si görebiliyor. Optik illüzyon uzmanlarına göre resimdeki kızı bulabilenlerin IQ'su 120'nin üzerinde çıkıyor.

Nesneyi Bul Bulmacası: Bir bulmacayı çözmeyi kim sevmez ki, siz de ilgileniyorsanız, ona hazırlanın. Zeka insanlar bulmacalardan hiç bir şekilde uzak kalamazlar.... Eğer siz de zeka bulmacaları ile ilgileniyorsanız, o zaman bu bulmaca çok eğlenceli olacak.

Dikkatli bakarsanız zihniniz çok hızlı çalışır, çabucak bu resimde gizlenmiş kızı bulursunuz. sanız, kabul edersiniz.

Sosyal medyada insanlar Find The Object Puzzle gibi oyunları çok seviyor. Tabii ki gözünüze ne zaman çarpsa, siz de bu tür bulmacaları çözmüşsünüzdür.

Bu tür zihin oyunları halk tarafından çok sevilir ve aktif olarak çözülür. Sizler için böyle bir zeka bulmacası hazırladık.

Bulmaca çözmeyi kim sevmez, siz de ilgileniyorsanız, buna hazır olun. Zeka aklı olanlar bundan hiç bir şekilde uzak kalamazlar, siz de bu konuyla ilgileniyorsanız bu bulmaca çok eğlenceli olacaktır.

resimdeki-kizi-bul.jpg

SOSYAL MEDYADA FOTOGRAFLI BULMACALAR VİRAL OLDU

Bu günlerde bir fotoğraf sosyal medyada oldukça viral hale geliyor. Bu fotoğrafı kimin ve nerede çektiğini söylemek zor. Beyninizi çalıştırmak istiyorsanız hemen bu resimdeki gizli resmi bulun ve gösterin. Bu resmide bahçenin içinde bir kız saklı.

RESİMDEKİ GİZLENEN KIZI BULMANIZ İÇİN DİKKATLİ BAKIN

Sadece dikkatlice bak, bir şey gördün… Bak, bir şey görülecek....Bu resimde bir kız gizli, tek yapması gereken nerede olduğunu bulmak....denemek...

BU FOTOĞRAFTAKİ KIZ NEREDE?

Çok dikkatli bakarsanız kızı görebilirsiniz. ama göremiyorsanız da çok üzülmeyin çünkü resme bakan her 100 kişiden 2'si kızı buluyor.

resimdeki-kiz-nerede.jpg

RESİNDEKİ KIZI BULAMADAYSANIZ SÖYLÜYORUZ

Henüz kızı bulamadıysanız, bakın o zaman ağacın altında kızın figürü görünüyor. Şimdi size söyledik ve ilk resimde onu gecikmeden bulacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN