Sadece en dikkatli gözler dağdaki gizli kaplanı 9 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Sadece en dikkatli gözler dağdaki gizli kaplanı 9 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Bu optik illüzyon resminde dağda yürüyen bir kaplan var. 9 saniyede fark edebilir misiniz? Bu bulmaca ile gözleminizi test edin.

Optik illüzyonlar, hem zorlayıcı hem de büyüleyici olan optik olgulardır. Bu yanıltıcı bulmacalar tipik olarak belirli şeylerin ve/veya hayvanların akıllara durgunluk veren temsilleri veya resimleridir. Beynimizin gerçeklikten başka bir şeyi algıladığı görsel olgulardır.

Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için kafamızı karıştırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler.

Optik illüzyon meydan okumalarının amacı, orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi bulmaya çalışmaktır. Ve bugün sizin için eğlenceli, heyecan verici ve zorlayıcı bir optik illüzyonumuz var. Aklını başından almaya hazır mısın? Haydi başlayalım.

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KAPLANI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik yanılsama resim testinde, devasa bir dağın manzarasını görebilirsiniz. Bu resimde göremediğiniz şey bir kaplan. Bu optik illüzyon görüntüsünde gizlenmiş bir kaplan var ve bu optik illüzyon görüntüsündeki amacınız kaplanı verilen sürede bulmak.

GİZLİ KAPLANI BULDUN MU?

Her zamanki gibi, bu gizli kaplan optik illüzyonu için de bir zaman ayarladık. Bu çevrimiçi bulmacayı çözmeniz için size 9 saniye veriyoruz. Bu sizin için bir cesaret ve sadece çok dikkatli insanlar bu illüzyondaki gizli kaplanı görebilir.

Kaplanı gördün mü? Değilse, size bir ipucu vermemize izin verin. Optik İllüzyon İpucu: Kaplanı görüntünün merkezinde bulabilirsiniz. Şimdi, kaplanı gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Bazılarınız şimdiye kadar kaplanı bulmuş olabilir. Ancak, bu görüntüde saklandığını bulamayan birkaç kişi de var. Saklanan kaplanı görmek için aşağı kaydırın.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN