Sadece üst düzey zekalı olanlar resimdeki çifti olmayan arabayı bulabiliyor! 12 saniyede bulabilir misin?

Sadece üst düzey zekalı olanlar resimdeki çifti olmayan arabayı bulabiliyor! 12 saniyede bulabilir misin?

IQ testi için zeka oyunu: Bir araba aşığı mısınız? Evet mi, o zaman resimde gizli olan farklı arabayı 12 saniyede bulun. Bu zihinsel egzersiz, bilişsel yeteneklerinizi ve görsel keskinliğinizi test edecek.

Ayrıntılar için gözünüz var mı? O zaman bu çok renkli görüntüye bir şans verin. Resimde farklı renklerde bir araba seti gösterilmektedir. Ve senin görevin resimdeki gizli ikizi olmayan arabayı bulmak, hadi başlayalım!

Aşağıdaki görüntünün aksine, tek yapboz parçasını bulmak için hem niteliksel yeteneklerinizi hem de görsel keskinliği kullanmalısınız. Ve cidden, o kadar da zor değil, tek yapmanız gereken hiçbir ipucunu kaçırmadan gözlem becerilerinizi kullanmak.

1-001.jpg

RESİMDE ÇİFTİ OLMAYAN ARABAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde toplam 15 araba gösterilmektedir. Ve senin görevin, resimde gizlenmiş ikizi olmayan farklı arabayı bulmak. Görüntüyü bölümlere ayırın ve bu zihinsel alıştırmayı tamamlamak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi becerilerinizi kullanın.

Bir zeka oyunu, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde gelişecektir. Bu beyin oyunu aynı zamanda daha önemli sorunları çözmeye ve kritik sezgileri ve gözlemsel yetenekleri geliştirmeye yardımcı olacaktır.

FARKLI ARABAYI BULDUN MU?

Bir zeka oyunu, matematiksel mantık ve formül yerine genellikle bilişsel yetenekler ve gözlem gücü gibi becerilerinizi test eder. Beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliğinizi artıracaktır.

Olağanüstü yaratıcılık ve mantıksal akıl yürütme ile birlikte benzersiz bir zihniyete sahip olmanız gerekir. Zor bulursanız, tuhaf arabayı bulmak için niteliksel yeteneklerinizi ve gözlem gücünüzü kullanın. Resimdeki çifti olmayan arabayı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki çifti olmayan arabayı bulanların tebrik ediyoruz. Ancak hala cevabı arayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

2-002.jpg

Zeka bulmacalarının daha fazla tadını çıkarmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN