Sadece yüksek IQ'lu insanlar resimdeki gizli köpeği 9 saniyede bulabiliyor! Şimdi zekanı test et

Sadece yüksek IQ'lu insanlar resimdeki gizli köpeği 9 saniyede bulabiliyor! Şimdi zekanı test et

Ormanda gizlenmiş bir köpek var. Keskin bir zihnin var mı? Bunu yaparsanız, 9 saniye içinde tespit etmeniz gerekir.

Keskin bir gözlemci misiniz? Eleştirel düşünme yeteneği olan biri mi? Cevabınız evet ise, çözmeniz için zorlu bir zeka oyunumuz var. Bu gizli hayvan bulmacası, bugüne kadar gördüğümüz en zor bulmacalardan biridir. Bu bulmacayı çözmek için gerçek bir zeki olmanız gerekiyor. Öyleyse meydan okumaya hazır mısın? Kazanmak için gerekenlere sahip misiniz? Bu zorluğun üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorsanız, devam edelim.

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka oyunu resim bulmacasında ormana bakan bir geyik görebilirsiniz. Bu beyin bulmacasında geyiği görebilir, ağaçları görebilir ve çimleri görebilirsiniz; ama burada göremediğiniz şey bir köpek. Evet, burada bir yerde saklanan bir köpek var ve onu verilen saniyeler içinde bulmanız gerekiyor. Şimdiye kadar tahmin etmiş olabileceğiniz gibi, gizli köpeği bulmak için sadece 9 saniyeniz var. zamanlayıcınızı ayarlayın ve başlayın.

Gizli hayvanı tespit etmelisin. Bunu gözlemsel düşüncenizin doğaçlama bir testi olarak kabul edin. Ancak, doğru çözümü bulamazsanız sizi yargılamayacağız.

GİZLİ KÖPEĞİ BULDUN MU?

Zeka oyunları, bilişsel kapasitenizi geliştirmenin ve ruh halinizi yükseltmenin harika bir yoludur. Düzenli olarak beyin bulmacaları çözmenin sizi daha zeki yapabileceği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu optik illüzyon resmindeki gizli köpeği buldun mu?

Süre doldu. Bu beyin bulmacasını çözdün mü? Doğru çözdüğünüzü içtenlikle umuyoruz çünkü şimdi bu bulmacanın çözümünü açıklayacağız.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bu zeka bulmacasında, ormanda gizlenmiş köpeği 9 saniye içinde bulmanızı istedik. Bazılarınız verilen süre içinde gizlenen hayvanı fark etmiş olabilir, bazılarınız ise bu bulmacayı çözememiş olabilir. İşte çözüm:

2-003.jpgS

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN