Selahattin Paşalı'nın hayatı alt üst oldu! Yeni baba olmuştu

Selahattin Paşalı'nın hayatı alt üst oldu! Yeni baba olmuştu

Pera Palas'ta Gece Yarısı, Kurak Günler ve Ömer dizisinde oyunculuğuyla takdir toplayan Selahattin Paşalı Özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Geçen aylarda kızı Leyla Pera'ya kavuşan Paşalı'nın çocuğu olduktan sonra hayatı değişti. Paşalı, "Ayrı odada yatıyorum" diyerek bakın neler söyledi?

Ömer dizisinde Ömer karakterini canlandıran Selahattin Paşalı özel hayatıyla sosyal medyada gündem oldu. Baba olduktan sonra hayatının değiştiğini söyleyen Paşalı, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

selo.png

SELAHATTİN PAŞALI ÇOCUKLU GÜNLERİ ANLATTI

2. Sayfa'da geçen habere göre; İş hayatında yoğun çalıştığını kaydeden Selahattin Paşalı, çocuğu ile çok vakit geçirmediğini belirtti. Paşalı, "Çocuğumla çok vakit geçiremiyorum. Hayatta dengeler var. Şimdi anne o yükü alıyor. Ben eve para getirmeye çalışıyorum. Benim de evde olduğum zamanlar olacak" dedi.

pasa.jpg

UYKUSUNDA KONUŞMAYA BAŞLADI

Eşi Gece Lara Paşalı'nın da uykusuz kaldığını söyleyen Selahattin Paşalı, bazen uykusunda konuştuğunu da belirtti. Paşalı, "Sabah set olduğu için ben başka odada yatmak zorunda kalıyorum. Ama anne perişan" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN