Sosyeteyi sallayan iddialar! Karım hem dolandırıcı hem de sahtekar... Ortalık toz duman...

Sosyeteyi sallayan iddialar! Karım hem dolandırıcı hem de sahtekar... Ortalık toz duman...

Boşanmaları 9 yıl süren sosyetik çift Feryal Sarımuratoğlu ile Kemal Gülman arasındaki kavga tam gaz devam ediyor. İş insanı Kemal Gülman eski eşi Feryal Sarımuratoğlu'nu suçlayarak ağızları açıkta bırakan iddiaları mahkemeye taşıdı..

ESKİ EŞLER ARASINDA KAVGA BÜYÜYOR

Sosyetenin iki ünlü ismi Kemal Gülman ile eski eşi Feryal Sarımuratoğlu arasındaki boşanma davası 3 Mayıs 2022'de sonuçlanmıştı. Dava sonrasında eski eşler arasındaki kavga daha da sertleşti. Kemal Gülman hakkında icra takibi başlatılırken Kemal Gülman ise Feryal Sarımuratoğlu'nu dolandırıcılıkla suçladı.

KEMAL GÜLMAN'DAN ESKİ EŞİNE İCRA

İkili arasında 2013 yılından beri devam eden boşanma davası 3 Mayıs 2022'de sonuçlanmıştı. 27 yıllık evliliğin resmi olarak bitmesinin ardından. Kemal Gülman hakkında, eski eşinin sahibi olduğu firma tarafından icra takibi başlatıldı. Kemal Gülman ise eski eşinin kendisini dolandırmaya çalıştığını ileri sürdü. İcraya konu olan borç, Feryal Sarımuratoğlu tarafından kira borcundan kaynaklanan alacak şeklinde belirtilmişti.

2-002.jpg

FERYAL SARIMURATOĞLU İÇİN SAHTECİLİK SUÇLAMASI

Ünlü işadamı Kemal Gülman başlatılan icra takibine itiraz ederek icra için iptal davası açtı.

Gülman'ın borcunun tespiti için muhasebe kayıtları inceleme altına alındı. Yapılan incelemede, Gülman'ın söz konusu borcunun 6 bin 500 TL olduğu fakat yapılan sahtecilikle miktarın 200 bin TL'ye çıkarıldığı görüldü.

Eski eşinin muhasebe hilelerine başvurarak resmi belgede sahtecilik yaptığını ve kendisini dolandırmaya çalıştığını ileri süren Kemal Gülman, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Gülman'ın iddiaları sonrası, eski eş Feryal Sarımuratoğlu hakkında soruşturma başlatıldı.

O YALI MÜHÜRLENDİ

Sosyetenin iki ünlü ismi Kemal Gülman ile Feryal Gülman'ın sahibi oldukları Bebek'teki yalı şikayet üzerine mühürlendi. Dizilere konu olan ünlü yalı Emir Bahadır'a kiralanmıştı. Yönetmeliğe aykırı tadilat nedeniyle Boğaziçi İmar Müdürlüğü tarafından yalıya mühür vuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN