Tarkan'dan AK Parti'nin sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifine tepki

Tarkan'dan AK Parti'nin sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifine tepki

AK Parti, Hayvan Hakları Kanunu'nda yapılacak değişikle sahipsiz sokak hayvanlarının uyutulması konusunu gündemine aldı, tasarıya tepkiler büyüyor. Tepki gösteren isimlerden biri de Tarkan oldu. Sanatçı, yasa taslağına itiraz eden bir paylaşımı sosyal medya hesabında yeniden yayımladı.

Sokak köpeklerinin toplanması ve bazılarının uyutulması için çalışma yapıldığı haberleri tartışmayı yeniden alevlendirdi. Hayvanseverlere göre bu, “uyutma” adı altında bir katliam projesi.

AK Parti'nin "başıboş köpekler" sorununun çözümü için 'sokak hayvanlarının uyutulması" maddesini de kapsayan yasa teklifine Tarkan'dan da itiraz geldi.

Şarkıcı, doğa ve yaşam savuncususu Dr. Güven Eken'in, mevcut yasa taslağıyla ilgili itirazlarını ve önerilerini yazdığı bir metni sosyal medya hesabından "Sevgili Güven Eken ne kadar doğru ifade etmiş" notuyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN