Tavukların arasında 3 gizli baykuş var! 7 saniyede bulanlar THY'de pilot olarak işe başlıyor! Zekanı test et

Tavukların arasında 3 gizli baykuş var! 7 saniyede bulanlar THY'de pilot olarak işe başlıyor! Zekanı test et

Sosyal medya kullanıcıları, bu ara ve bul baykuş ve tavuk bulmacasının kolay mı yoksa zor mu olduğu konusunda ikiye bölünmüş durumda. Ne kadar hızlı çözebilirsin?

Bir grafik sanatçısı, yeni bir ara ve bul zeka oyunuyla dünyanın ayrıntılara verdiği önemi test ediyor ve bu sefer kuş odaklı. Bu çok renkli bir tavuk sürüsü ile serpiştirilmiş ve aralarında üç baykuşu bulmanız gereken görsel bulmaca sosyal medya üzerinde yayınlandı. Gizli baykuşlar, kahverengi, beyaz ve gri tüylü tavuk kalabalığına karışıyor. Modaya uygun kuşlardan bazıları atkı, kravat, şapka ve güneş gözlüğü takıyor. Gizli baykuşları bulabilir misin?

1.jpg

RESİMDEKİ 3 GİZLİ BAYKUŞU BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde yayınlanan bu baykuş ve tavuk zeka bulmacası insanların kafanı karıştırmayı başardı. İnternet üzerinde yayınlanan gizli baykuş bulmacası, yayınlandığı tarihte oldukça ilgi gördü ve insanların beğenisi topladı.

Bazı kullanıcılar üç baykuşu da sorunsuz bir şekilde bulabildiklerini iddia ederken, diğerleri kuşları bulmakta zorlandıklarını itiraf etti. Aynı zamanda 7 saniye içinde bulanların IQ seviyesinin yüksek olduğu iddia ediliyor. Zaman sınırı için gizli baykuşları bulabilir misin?

GİZLİ BAYKUŞLARI GÖRDÜN MÜ?

Yukarıdaki resimde çok sayıda ve renkli tavuklar bir araya gelmiş durumda. Fakat senin görevin resmin herhangi bir yerinde gizlenen 3 baykuşu bulmak. Şimdi görevinizi bitirmek için tüm satırları ve sütunları gözden geçirin ve mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve yetenekler gibi tüm becerilerinizi kullanın. 7 saniyede 3 gizli baykuşu bulmayı başardın mı?

ZEKA BULAMACASI CEVABI

Bu eğlenceli zeka bulmacası resminde renkli tavukların arasına saklanan 3 baykuşu bulduysanız sizi tebrik ediyoruz. Ancak hala cevabı bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol ederek gizli baykuşların nerede saklandığını öğrenebilir.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN