Tekrar harekete geçme zamanı! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova, oğlak ve balıklar... İşte 15 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Tekrar harekete geçme zamanı! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova, oğlak ve balıklar... İşte 15 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Zor olduğu ya da sizi sevilmeyen biri haline getirdiği için bir görevden vazgeçmek size göre değil. Güçlü bir ahlaki duruşunuz var. İnandığınız şeyler için savaşıyorsunuz. Söylediklerinizin arkasında duruyorsunuz. Şimdi inandığınız şeylerin arkasında durmazsanız ileride sizin için daha zor olacaktır. Biraz ara verin ama tekrar harekete geçin!

15 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Birine sert, haşin veya kaba davranmadan da iyi tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Yine de şu anda, önemsediğiniz, apaçık gerçeği duymaya ihtiyacı olan birine ulaşmanın tek yolunun yukarıdakilerin tamamı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Yine de yanılıyor olabilirsiniz. Aslında, nazik, sakin ve cesaretlendirici olabilirseniz, o kişiye gerçekten ulaşma şansınız çok daha yüksek olacak ve kısa süre içinde büyük bir gelişme göreceksiniz. Ses tonunuzu ve yaklaşımınızı değiştirmeye çalışın. Bu büyük bir fark yaratacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Zor olduğu ya da sizi sevilmeyen biri haline getirdiği için bir görevden vazgeçmek size göre değil. Güçlü bir ahlaki duruşunuz var. İnandığınız şeyler için savaşıyorsunuz. Söylediklerinizin arkasında duruyorsunuz. Ancak, birileri şu anda işleri sizin için çok zorlaştırıyor olabilir ve devam etmek duygusal olarak yorucu olabilir. Şimdi inandığınız şeylerin arkasında durmazsanız ileride sizin için daha zor olacaktır. Biraz ara verin ama tekrar harekete geçin!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir aile üyenizle veya yakından tanıdığınız başka biriyle aranızda gelişen bir tartışmada bir veya iki destekçinizin olmasını isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi sizi kollayacak biri olarak görmeyebilir ve sizi savunacak başka birinin yanınızda olmasını isteyebilirsiniz. Ancak, başka hiç kimse bu kişiyle yaşadıklarınızı gerçekten anlayamaz ve bu nedenle yardıma ihtiyacınız olduğunuzu bile bilmeyebilirler. Eğer gerçekten destek istiyorsanız, hikayeyi kendi açınızdan paylaşmaya açık olmanız gerekir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Değer verdiğiniz biri bir hata yaptığı ve bunu alenen yaptığı için şu anda kendinizi duygusal olarak paramparça hissediyor olabilirsiniz. Bunun, o kişinin söylediği yanlış bir sözle ya da yaptığı ve sizin kabul etmediğiniz bir şeyle ilgisi olabilir. Yine de o kişiye karşı bir bağlılık hissedebilir ve bu konuda konuşmak istemeyebilirsiniz. Ya da daha kötüsü, aynı fikirde olmasanız bile sizi sadakatinizi yüksek sesle dile getirmeniz gereken bir konuma sokuyor olabilirler. İhtiyatlı olabilirsiniz, ancak katılmadığınız hiçbir şeyi kabul etmek zorunda kalmamalısınız!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Biriyle tartışmak yerine ona bir şeyler öğreterek bir noktaya varma şansınız çok daha yüksek. İyi bir tartışmayı sevebilirsiniz ve aslansı cazibeniz oldukça karşı konulmaz olabilir. Ancak, bir konu hakkında gerçekten tutkulu hissettiğinizde, farkında bile olmadan hırlayabilir, kükreyebilir ve gözdağı verebilirsiniz. Birisi sizin doğru olmadığını bildiğiniz bir şeye inandığı için şaşkına dönmüş olabilirsiniz. Onu gerçekten ikna etmek istiyorsanız, yumuşak tavrınızı devreye sokun, böylece ona ulaşabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çok küçük çocuklar ayakkabılarının uyup uymadığı, saçlarının nasıl şekillendirildiği veya söyledikleri şeylerin başkaları tarafından yargılanıp yargılanmayacağı konusunda gerçekten endişelenmezler. Başlangıçta hiçbir filtreleri yoktur ve muhtemelen bu yüzden çok daha mutludurlar. Yetişkinler olarak, tüm bu şeyler ve çok daha fazlası hakkında endişeleniriz. Yine de, yaratıcı bir fikri yargılanma korkusu olmadan sunabilmek güzel olurdu. Bir fikrinizi tutkuyla ortaya koyabilmek ve ifade edebilmek için artık o aşamaya gelmeniz gerekiyor. Zihinsel bariyerlerinizi yıkın ve içinizdeki masum çocuğu ortaya çıkarın!

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Şu anda birinin sizin için çok fazla şey yaptığını düşünüyor olabilirsiniz. Küçük bir iyilik istemiş olabilirsiniz, ancak o kişinin katkısı çok daha büyük bir şeye dönüşmüş olabilir. Hatta bu kadar çok yardım aldığınız için kendinizi suçlu bile hissedebilirsiniz. Yine de bu kişiyi size yardım etmesi için zorlamadınız ve bunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Eğer o kişi size yardım ediyorsa, bunun nedeni size yardım etmek istemesidir ve siz de bu yardımı nezaketle kabul edebilmelisiniz. Bu, yapmak zorunda olduğunu hissettiği bir şey bile olabilir, bu nedenle bunu olumlu bir şekilde görmeye çalışın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Hayatınızdaki biri süregelen bir anlaşmazlıkta onun tarafını tutmanız gerektiğine inanıyor olabilir. O kişi bunu aile, arkadaşlık ya da romantik ilişkinize dayandırıyor olabilir. Sırf bu yüzden o kişinin tarafını tutmak zorunda değilsiniz. Söylediği veya yaptığı şeye katılıyor olsanız bile, sırf aranızdaki bağ nedeniyle onun pozisyonunu savunmak zorunda değilsiniz. Bu, yalnızca kendinizi buna mecbur hissettiğinizde yapmanız gereken bir şeydir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Çok değer verdiğiniz bir hedefe ulaşmak için şimdiye kadar gösterdiğiniz çabalar zorlu ve yokuş yukarı oldu. Hedefinize ulaşıyorsunuz ama bu biraz zorlu bir mücadele gerektiriyor. Yine de, şimdiye kadar olduğu gibi yolculuğunuzun geri kalanının da aynı derecede zor olacağını varsayma hatasına düşmeyin. Devam eden bir mücadeleyi gözünüzde büyütmeyin. Yolunuz daha pürüzsüz ve hatta keyifli hale geliyor. Yolun en zorlu kısmını atlattınız. Dört gözle beklediğiniz heyecan verici bir son var.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Uzun zamandır peşinden koştuğunuz bir hayale ulaşmanın eşiğinde olduğunuzu nasıl anlarsınız? Sizi karşılayan bir orkestra ve zaferinizi ilan eden biri olacak mı? Hayır, böyle bir şey olmayacak. İşte bu yüzden, yolunda gitmeyen bir şeyi ne zaman bırakmanız gerektiğini bilmek çoğu zaman çok zordur. Şu anda bir hayalinizden vazgeçmenin eşiğinde olabilirsiniz, ama ya zafer bir sonraki adımınızdan sonra gelirse? Devam etmeniz için teşvik ediliyorsunuz. Başarmaya sandığınızdan daha yakınsınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Son zamanlarda çok fazla pişmanlık yaşadığınız bir alanda hayatınıza yeniden başlayabilmeniz için size ilahi bir armağan verildi. Bu fırsatı değerlendirecek misiniz ve bunu yapabilecek misiniz? Yoksa yeniden başlama şansını ciddiye almayarak, kendinizden şüphe duymayı ve pişmanlık içinde debelenmeyi mi seçeceksiniz? Bu kesinlikle size bağlı. Daha önce yaşadıklarınızla çok meşgul olduğunuz ve dikkatiniz dağıldığı için "temiz bir sayfa" göremeyebilirsiniz, ancak bu gerçekten de yeni bir başlangıç, tabii siz öyle görmek isterseniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Son zamanlarda para hayatınızdan kolayca akıp gidiyor gibi görünebilir. Belki de stres nedeniyle düşünmeden aşırı harcama yaptınız. Ya da belki ödenmesi gereken beklenmedik faturalar veya yapılması gereken tadilatlar olmuştur. Sebep ne olursa olsun, mali durumunuz hakkında kendinizi oldukça güvensiz hissetmeye başlıyorsunuz. Kendinize bunun kontrolünün sizde olduğunu hatırlatmanız gerekiyor. Eğer bir şekilde eksiğiniz varsa, bunu telafi etmenin bir yolunu bulun. Daha fazlasına ihtiyacınız varsa, bunu yapmanın da bir yolunu bulabilirsiniz. Kontrolü ele alın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN