Tuğba Ekinci söyledikleriyle kavganın fitilini ateşledi! Ece Ronay çileden çıktı! "Kadınlara kuyruk sallamayı sen öğrettin..."

Tuğba Ekinci söyledikleriyle kavganın fitilini ateşledi! Ece Ronay çileden çıktı! "Kadınlara kuyruk sallamayı sen öğrettin..."

Son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci, bugün de katıldığı 2. Sayfa programında söyledikleriyle yine olay yarattı. Mehmet Ali Erbil konusunda Ece Ronay'ı suçlayan Tuğba Ekici'ye bugün cevap gecikmedi. Ece Ronay 2. Sayfa canlı yayına bağlanarak Tuğba Ekinci'ye adeta ateş püskürdü.

Geçtiğimiz gün 2. sayfa programına katılarak, kadınlar hakkında söylediği sözlerle tepkileri toplayan şarkıcı Tuğba Ekinci yine gündeme damga vurdu. Kadınların giyimlerine dikkat etmesi gerektiğini kendi üslubuyla söyleyen Tuğba Ekinci, kadınların tepkisini çekmişti. Bugün de yayında İletişim Uzmanı Yelda Kırçuval ile tartıştı. Gelişmeler bununla bitmedi. Ece Ronay da kendisini suçlayan Tuğba Ekinci'ye cevap hakkını kullanmak için canlı yayına bağlandı.

tugbaaa.jpg

Yelda Kırçuval'a kendisini tanıtmak için kelimelerini seçtiğini, Tuğba Ekinci olarak bunlara ihtiyacı olmadığını söyleyen Ekinci, sözleriyle ekran başındakileri şaşkınlığa çevirdi. İletişim Uzmanı Yelda Kırçuval da şaşkınlığını gizleyemedi. Kırçuval'ı tanımadığını ifade eden Ekinci, üslubuyla da dikkat çekti. Beni herkes tanıyor, beni tanıyan neyi neden dediğimi bilir diyerek kendini savundu.

ece-ronayy.jpg

Tuğba hanım muhatap olmak istemiyor ama iki gündür bu konuları konuşuyor diyen Ece Ronay, "Kendisini düne kadar severdim. Kadınların giyimiyle ilgili konuştuklarını kendisine hiç yakıştıramadım. Koca bir nesille açık giyinmeyi, kendi tabirinle kuyruk sallamayı sen öğrettin! Ben davayı kazanmışım, orada neyi tartışıyorsun; neyin şovunu yapıyorsun?" diyerek Ekinci'ye cevap verdi.

NE OLMUŞTU?

Ece Ronay, geçtiğimiz yıllarda klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş; taciz iddiasıyla Mehmet Ali Erbil'e dava açmıştı.

malia.jpg

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

9 Haziran 1977 tarihinde Kars'ta dünyaya gelen Tuğba Ekinci, iki çocuklu bir ailenin çocuğudur. Pendik Lisesi'nden mezun olan Tuğba Ekinci'nin müzik ve şov dünyası ile tanışması ise ünlü yönetmen Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu.

Diziden ayrıldıktan sonra bir dönem de "Çarkıfelek" adlı yarışma programında hosteslik yapan Tuğba Ekinci, 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasından onay alamayınca yarışmadan ayrıldı.

Şarkıcılık kariyerinin başlangıcı Erol Köse ile tanışmasıyla oldu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri alan Tuğba Ekinci, müzik kariyeri boyunca 8 albüm çıkarmış, çok sayıda konser vermiştir. Fatih Özbilen ile bir dönem evli kalan Tuğba Ekinci'nin bu evliliği kısa sürede sonlanmıştır. Tuğba Ekinci son olarak basına verdiği demeçlerle merak edilen isimler arasında yer almaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN