İstanbul'da balkondan düşmüştü: Ukraynalı modelin ölümünde flaş gelişme

İstanbul'da balkondan düşmüştü: Ukraynalı modelin ölümünde flaş gelişme

İstanbul'da yaşayan Ukraynalı model Anzelika Sraufant'ın balkondan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından başlatılan soruşturmada sevgilisi olduğu öğrenilen Burak Ercan tutuklandı.

İstanbul'da yaşayan 33 yaşındaki Ukraynalı model Anzelika Sraufant'ın hayatını kaybetmesi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında sevgilisi Burak Ercan 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Ercan'ın hakimlik sorgusunda Sraufant'ın daha önceden de intihar girişiminde bulunduğunu söylediği ve balkondan kendisini aniden attığını iddia ettiği öğrenildi.

TUTUKLAMA TALEBİ

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ercan, savcılığa ifade verdi. Savcılık tutuklama talebiyle şüpheli Ercan'ı hakimliğe sevk etti. Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Ercan'ın 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

"ELLERİMDEN KAYIP DÜŞTÜ"

Ercan'ın hakimlik sorgusunda Anzelika Sraufant'ın uyuşturucu almak için M.A.'yı çağırdığını, o sırada evde ikisinin bulunduğunu ve birden Sraufant'ın kendisini balkondan aşağıya attığını iddia etti.

Ercan'ın "Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayıp düştü" beyanında bulunduğu da kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN