Ünlü oyuncu, İtalyan muhabiri yumrukladı

Ünlü oyuncu, İtalyan muhabiri yumrukladı

Fransız aktör Gerard Depardieu'nun Roma'da fotoğraflarını çeken İtalyan foto muhabiri Rino Barillari'yi yumrukladı. Ülkede "paparazzilerin kralı" olarak tanınan Barillari, "Şimdi hastaneye gidiyorum sanırım bir yerlerimi kırdı. Bunu polise bildireceğim. Savaşsa savaş" ifadelerini kullandı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Gerard Depardieu'nun bugün Roma'da ünlü bir mekanda arkadaşlarıyla yemek yediği sırada, Barillari'nin fotoğraf çekmesinden rahatsız oldu ve 79 yaşındaki foto muhabirini yumrukladı.

Ülkede "paparazzilerin kralı" olarak tanınan Barillari, Messaggero gazetesine koynuyla ilgili açıklama yaptı. Depardieu'nun kendisine 3 yumruk attığını söyleyen muhabir Depardieuonu güzel bir hanımla görünce fotoğraflarını çektiğini belirtti. Barillari, "Şimdi hastaneye gidiyorum sanırım bir yerlerimi kırdı. Bunu polise bildireceğim. Savaşsa savaş" ifadelerini kullandı.

Mekanın sahibi Piero Lepore de bu tür sahnelerin eskiden yaşandığını, bugünkü olayla da adeta zamanda geriye gittiklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN