Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen Zeynep Bastık ilk kez konuştu! Resmen açıkladı: "Erkek arkadaşım..."

Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen Zeynep Bastık ilk kez konuştu! Resmen açıkladı: "Erkek arkadaşım..."

Geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisinde ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile sarmaş dolaş görüntülenen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın ünlü oyuncu ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Ünlü şarkıcı söz konusu iddialar hakında ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz günlerde merdivenlerden kayıp düştüğünü açıklayarak omurga kemiklerini kırdığını duyuran ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nden çıkarken görüntülenirken ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

7 Temmuz 2021'de eski eşi Tolga Akış ile dünyaevine giren ancak Akış ile sadece 1 yıl evli kalarak 20 Temmuz'da boşanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, son dönemde tırnaklarına oje sürerek adından söz ettiren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile bir doğum günü partisinde sarmaş dolaş görüntülenmiş ve ikilinin söz konusu görüntüleri 'aşk' iddialarını da beraberinde getirmişti. Ünlü şarkıcı söz konusu görüntüler hakkında sessizliğini bozdu.

SAHNELERE NE ZAMAN GERİ DÖNECEK?

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zeynep Bastık, kendisine yöneltilen "Sahnelere ne zaman döneceksiniz?" sorusunu "Doktor toplamda altı hafta demişti. Daha iki hafta oldu. Yaklaşık bir ay daha var. Ocak ayının sonuna doğru konserlere döneceğim. Hareket ediyorum ama performans ile hareket etmek aynı şey olmadığı için biraz daha istirahat etmemi söyledi ve rapor verdi. Biraz üzgünüm ama iyileşmem lazım o yüzden doktorların söylediklerini yapmam gerekiyor" şeklinde yanıtladı.

Tedavi sürecinde bol bol dinlendiğini açıklayan Zeynep Bastık, "Yemek yiyip, kilo alıyorum. Keyfim yerinde... Ondan önce üst üste konserlerim vardı, dinlenememiştim. Aslında yorgundum. Evrenin bana, 'Otur dinlen' mesajı olabilir. Evde dinleniyorum" dedi.

Zeynep Bastik - IMDb​​​​​​​

"ERKEK ARKADAŞIM OLURSA..."

Ünlü şarkıcı, "Konseriniz olunca karşı taraf anlayışlı karşıladı mı? Avukatlık bir durum oldu mu?" sorusuna, "Yok sağlık bu... Keyfi bir şey değil. Hiç öyle bir şey yaşanmadı. Yılbaşında evde olurum" cevabını verdi.

Zeynep Bastık, Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında ise "Erkek arkadaşım olursa, yanımda el ele göreceğinize yemin ediyorum. Çok tatlı iyi bir arkadaşız. Bir gün sevgilim olduğunda elini tutup savura savura gezeceğime söz veriyorum" açıklamasında bulundu.

Temmuz ayında Tolga Akış'tan boşanan Bastık, "Yeniden evlenir misiniz?" sorusuna ise, "Şu an düşünmüyorum ama hayat bu... Daha 30 yaşındayım, neyin ne olacağı belli olmaz" yanıtını verdi.

Tırnaklarına oje süren Uraz Kaygılaroğlu hayatının kırılma noktasını açıkladı: "Üniversitenin son yıllarında..."​​​​​​​

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN