Zeynep Bastık'a konser izni yok: 2 sahne iptal

Zeynep Bastık'a konser izni yok: 2 sahne iptal

15 gün önce merdivenlerden kayarak omurga kemiklerinden iki tanesini kıran şarkıcı Zeynep Bastık'a kötü haber geldi. Zeynep Bastık'a doktor kontrolünde iyileşme sürecini tamamlamadığı için Ocak 2023 ortasına kadar sahne izni çıkmadı. Bastık, 30 ve 31 Aralık'taki iki konserini iptal ettiğini duyurdu.

YouTube'da yayınladığı cover şarkılarla tanınan Zeynep Bastık, 15 gün önce merdivenlerden kayarak düşmüş ve omurga kemiklerinden iki tanesini kırmıştı.

Zeynep Bastık’a dün gittiği doktor kontrolünde iyileşme sürecini tamamlamadığı için Ocak 2023 ortasına kadar sahne izni çıkmadı. Sosyal medyasından bir açıklama yapan Bastık 30 Aralık Çeşme Stay Otel ve 31 Aralık Ankara Crowne Plaza Otel konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

Bastık, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası için başkent Doha'da taraftarlar için oluşturulan festival alanındaki konserde sahne almış ve birçok ülkeden taraftarlar Bastık'ın şarkılarını beğeniyle dinlemişti. Konser sonrasında omurga kemiklerini kıran Bastık için sosyal medyada 'Nazar değdi' yorumları yapılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN