Vale fiyatını gören şaştı kaldı! Sosyal medyada gündem olan vale tarifesi: "Bir tarafta onlar, bir tarafta biz"

Vale fiyatını gören şaştı kaldı! Sosyal medyada gündem olan vale tarifesi: "Bir tarafta onlar, bir tarafta biz"

Sosyal medyadan paylaşılan vale ücreti görenleri hayli şaşırttı. 'İnternetçi abi' adıyla tanınan Taylan Yıldız'ın paylaştığı fotoğraf sosyal medyanın gündem oldu. Yıldız, vale ücretinin 2 bin 400 TL olduğu görseli paylaşıp, üzerine "Bir tarafta valeye 2400 TL verenler. Bir tarafta biz." notunu düştü. Paylaşım kısa süre içerisinde dikkatleri çekti.

'İnternetçi abi' lakabıyla bilinen ve sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Taylan Yıldız, vale hizmeti veren bir şirketin fiyat tarifesini paylaştı. O paylaşımda vale ücretinin 12- 24 saat için 2 bin 400 TL olduğu görüldü.

ekoom.jpg

"BİR TARAFTA ONLAR, BİR TARAFTA BİZ"

Taylan Yıldız'ın paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyada yayıldı. Fotoğrafta 12-24 saatlik vale ücretinin 2 bin 400 lira olduğu görülürken, Yıldız da bu duruma tepkisiz kalmayarak, "Bir tarafta valeye 2400 TL verenler. Bir tarafta biz." ifadelerini kullandı.

valedgh.jpg

Son dönemde yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle vatandaşın alım gücü epey düştü. Asgari ücretin 17.002 TL olduğu şu günlerde bir vale ücretinin 2400 TL olması tepki çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN