Wilma Elles'ten iğne ipliğe döndüren tüyo! Duyan şaştı kaldı: 3 haftada eridi

Wilma Elles'ten iğne ipliğe döndüren tüyo! Duyan şaştı kaldı: 3 haftada eridi

3 hafta önce 3 kez annelik heyecanını yaşayan Wilma Elles’in hızlı kilo verme yöntemi belli oldu. Takipçilerinin dikkatinde yer alan ünlü isim iğne ipliğe dönerken sırrı da bir bir ortaya çıktı. İşte Wilma Elles’i iğne ipliğe döndüren yöntem…

Ünlü oyuncu Wilma Elles, Yaklaşık 3 hafta önce 3 çocuğunu kucağına aldı.Bir kızı daha olan oyuncunun doğum kilolarından hızlı bir şekilde kurtulması da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Adeta iğne ipliğe dönen ünlü oyuncunun doğum kilolarının Ardında yatan isim Yaşam Koçu Kumru Köseler oldu. İşte Wilma Elles’i iğne ipliğe döndüren yöntem…

10 KİLO VERDİ

16 Aralık 2022 tarihinde Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenen ünlü oyuncu Wilma Elles, İkiz çocukların Milat ve Melodi'nin ardından 5 Ekim'de 3 kez anne oldu. Bir kızı daha olan ünlü oyuncu hamilelik döneminde toplam 18 kilo aldığını açıkladı.

wilma-elles-cocuk.jpg

Başarılı oyuncunun aldığı kiloları yaklaşık 3 haftada vermesi dikkat çekerken doğumdan sonra 10 kilo verdiğini açıkladı. 3 çocuk annesi Wilma Elles, spor yapmadığını bu nedenle diyet yaparak kilo vermeyi tercih ettiğini söyledi.

willma-elles-kilo.jpg

8 KİLO FAZLASI KALDI

Kilo verme sürecinin detaylarını paylaşan ünlü oyuncu, hem anneliği hem de çalışmayı bir arada yürüttüğünü söyledi. Bu süreç içerisinde yürüyüş yaptığını dile getiren Elles, doğumda 18 kilo aldığını Milat ve Melodi’de ise 30 kilo almış olduğunu aktardı. 10 kilo verdiğini dile getiren Wilma Elles, 8 kilo fazlası olduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN