Yeni arkadaşlıklar ve aşklar gündeme geliyor! Koç, boğa, oğlak yengeç ve balıklar... İşte 15 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Yeni arkadaşlıklar ve aşklar gündeme geliyor! Koç, boğa, oğlak yengeç ve balıklar... İşte 15 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Bugün yeni arkadaşlıklar, hatta bekarsanız romantik bir ilişki aramaya başlamak için harika bir gün. Bu tam da duymak istediğiniz şey olabilir çünkü kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ancak, bunun bir gecede gerçekleşmesini bekleyemezsiniz. Yeni insanlarla tanışmak için kaygısız bir yaklaşım yavaş başlamalıdır.

15 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni bir projede neyin yanlış olduğunu bilmek, en az neyin doğru olduğunu bilmek kadar önemlidir. Geliştirmekte olduğunuz planın pek çok mükemmel yönü olsa da, henüz kusursuz değil. Şu anda gördüğünüz ilginin ya da fikirlerinizden duyduğunuz gururun içinde kaybolup gidiyor olabilirsiniz. Ancak çabalarınıza objektif bir şekilde bakıp analiz edebilirseniz, tam olarak nelerin düzeltilmesi ve hatta önemli ölçüde revize edilmesi gerektiğini bilirsiniz. Bir kez doğru yaptığınızda da artık önünüzde kimse duramaz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şu anda çok istediğiniz bir şeye aslında ihtiyacınız yok. Ancak bu tek başına onu istemekten vazgeçmeniz için yeterli bir neden değildir. Bir şeyi arzulamaya devam ediyorsanız ve zamanlama henüz uygun değilse, o zaman zaten sahip olduklarınızla yetinmenin bir yolunu bulmalısınız. Bu gerçekten de mutluluğun anahtarlarından biridir. Çok istediğiniz şeyi eninde sonunda elde edebileceğinizi görmeye çalışın ve sonra şu anda sizin için mevcut olana odaklanın ve onunla mutlu olmanın bir yolunu bulun.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Son zamanlarda yaşadığınız olumsuz bir olayın nedenini bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bunun düşüncelerinizi meşgul etmesine ve duygularınızı ele geçirmesine izin vermeyin. Bunun arkasında derin, ilahi bir neden olsa bile, sonrasında yaşananlarla baş etmeli ve pozitif olmanın bir yolunu bulmalısınız. Eğer bilmeniz gerekiyorsa, o zaman bu bilgi eninde sonunda size gelecektir. O zamana kadar, boş verin ve huzur arayın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri sizi cesaretlendirmeye ve korumaya çalışıyor. Ancak size söylediği şeyler veya verdiği tavsiyeler sadece kafa karışıklığınızı artırıyor. Bugün bu konu hakkında düşünmeye ara verin. Bu konuyu kimseye açmayın ya da neler olabileceğini hayal bile etmeyin. Bu konudan biraz uzaklaşıp geri döndüğünüzde bazı şeyleri daha net göreceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Son zamanlarda birinin tavsiyesine uymadığınız bir an oldu mu? Eğer öyleyse, neden karşı çıktığınızı anlamak önemlidir. Size söylediklerinin gerçekten akılsızca olduğunu düşündüğünüz için mi, yoksa bu kişiye karşı bir miktar öfke duyduğunuz ve onunla birlikte hareket etmenin bir yenilgi gibi geleceği için mi? Eğer ikincisiyse, o zaman tekrar düşünmeniz gerekir. Eğer akla karşı gelirseniz, sadece kendinizi mağlup etmiş olursunuz. Kendinize karşı dürüst olmaya çalışın ki kendiniz için gerçekten en iyi olanı yapabilesiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yeni arkadaşlıklar, hatta bekarsanız romantik bir ilişki aramaya başlamak için harika bir gün. Bu tam da duymak istediğiniz şey olabilir çünkü kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ancak, bunun bir gecede gerçekleşmesini bekleyemezsiniz. Yeni insanlarla tanışmak için kaygısız bir yaklaşım yavaş başlamalıdır. Buna açık olun ve yeni ilişki fırsatları ortaya çıktığında tepki verin. Hepsinden önemlisi de bu süreçte sabırlı olmak.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz büyük bir atılım için arkadaşlarınızın ya da aile üyelerinizin desteğine ve teşvikine sahip olmasanız bile, evrenin desteğine ve teşvikine sahip olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Bu somut bir şey olmasa da, eğer buna açık olur ve belirtileri ararsanız kendini gösterecektir. Bu işaretler size doğadan, müzikten veya sanattan, konuşmalardan ya da sadece hissettiklerinizden veya aldığınız sinyallerden gelebilir. Bunlardan yararlanarak, istediğiniz şeyi ortaya çıkarmak için ihtiyacınız olan gücü ve etkiyi bulacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda yaptığınız ve size kazançlı bir getiri sağlayacağını umduğunuz yaratıcı bir projede ya da iş projesinde yaptığınız bazı değişiklikler üzerine yeniden düşünüyor olabilirsiniz. Yaratıcı bir birey olarak, neler olabileceğini sürekli hayal ediyorsunuz ve sürekli olarak sizi büyüleyen ve cezbeden yeni fikirler üretiyor olabilirsiniz. Ancak, ayaklarınız yere basmalı ve halihazırda uyguladıklarınızı düşünmelisiniz. Bir noktada kendinizi güçlü hissettiyseniz, bir sonuca ulaşana kadar bu hissi sürdürmeye çalışın. Eğer bir şey sizi gerçekten etkiliyorsa, değiştirilmesi gerekeni değiştirin. Ancak bu noktaya gelene kadar "keşke"lere kapılmayın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün, özellikle evinizin içinde ya da dışında yeni bir şeylere başlamak için harika bir gün. Düşündüğünüz birkaç proje olabilir, o halde başlayın. Fikirlerinizi yazın. Eğlenceli bir araştırma yapın ve biraz vitrin alışverişi yapın. Ne yaparsanız yapın, kendiniz ve sevdikleriniz için daha evcimen, daha mutlu, daha keyifli bir yaşam tarzı yaratmaya odaklanmalısınız. Şimdi başladığınız her şey beklentilerinizi başarıyla karşılamalıdır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özel hayatınızdaki biri, ilginizi çekmeye çalıştığı bir plan hakkında "yalan" söylemiyor, "abartıyor". Yeni bir girişimde bulunurken çok daha kesin davranırsınız, bu yüzden bu durum sizi rahatsız edebilir. Ne de olsa bu kişi sizi üzerinde adınızın geçeceği bir şeye ikna etmeye çalışıyor ve siz bu tür konularda çok seçicisiniz. Ancak, derinlere inmek ve beklentilerinizi gerçekçi bir şekilde karşılayıp karşılamadığını anlamak size kalmış. Bazı yönler sunulanlarla uyuşmayabileceği gibi, gözden kaçan ve hoşunuza gidecek harika şeyler de olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Hoşlanmadığınız biriyle karşılaştığınızda, onunla ister yeni tanışmış olun ister uzun süredir tanıyor olun, her şey yolundaymış gibi davranmak sizin için zordur. Dahası, bunu yapmak için bir neden de görmezsiniz. Ancak, yeni tanıştığınız birine gülümsemeniz ve her şey yolundaymış gibi davranmanız gerekir. Bunun nedeni sahte bir tepki vermeniz değil, o kişinin nasıl biri olduğunu henüz tam olarak anlayamamış olmanızdır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Ev hayatınız ve bazı kişisel ilişkileriniz şu anda hiç de ideal olmayabilir. Çatışma, belirsizlik ve kararsızlık söz konusu olabilir ve bu kaos hissi sizi çok endişelendirebilir. Bir başkası sizinle aynı fikirde değilse önemli bir değişiklik yapamazsınız. Birinin yardımı olmadan ilerleme kaydedemezsiniz. Ya da en azından siz böyle düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, her şeyin eninde sonunda yoluna gireceği beklentisi içinde olursanız, o zaman her şey yoluna girecektir. Sabırlı olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN